Unelmiesi sormus


Klassisen kauniit Suokko timanttikorut tarjoavat ennennäkemättömän suuren määrän räätälöintimahdollisuuksia.

 Luonnontimanttien rinnalle on noussut maailmalla suurta innostusta herättäneet laboratoriotimantit. Kysyntä näillä ihmisen valmistamilla timanteilla on suurta ja Suokko edelläkävijänä voi tarjota tätä mahdollisuutta nyt lähes koko mallistossaan.

Entinen Miss Suomi, yrittäjä Alina Voronkova luottaa myös Suokon laatuun ja palveluun. Alina valitsi sormuksen, jonka runkoa ja kruunua koristaa upeat timantit. Hän kokee sen sopivan omaan tyyliinsä täydellisesti. ”Malli on klassinen timanttisormus. Halusin näyttävyyttä ja sormuksen, joka kerää kunnolla valoa”, Alina hymyilee. Muotoilussa on huomioitu myös käytännöllisyys. Sormuksessa on käytetty Suokko Man Made -timantteja, jotka ovat eettisesti ja vastuullisesti valmistettuja. Ulkonäöltään ne ovat yhtä upeita kuin tavalliset timantit – ja sellaisen valitsemalla saa samalla rahalla suuremman kiven. ”Laboratoriotimantit eivät olleet minulle ennestään tuttuja ja yllätyin siitä, miten ulkonäöstä eroa ei huomaa mitenkään”, Alina mainitsee.

Suokon verkkosivuilta löytyy myös Timanttihaku isompien timanttien valintaan ja iDesign suunnitteluohjelmisto uniikkien sormusten suunnitteluun. Sovita sormuksia kotonasi, mittasormuspalvelun avulla saat selville oikean sormuskoon.

Mobiiliystävälliset timanttikorujen ystävän sivut löydät Suokko.fi

 

 

Suokko iDesign | Rhea SU009C