Mustat hanat tuovat Aami ja Konsta Hietasen juuri remontoituun kotiin näyttävää tyyliä


Energiatehokkaat Damixa Silhouet -hanat ja suihkujärjestelmät ovat saatavilla useissa eri väreissä.

Suosittua Tohinatalo-perheblogia kirjoittava Aami Hietanen remontoi miehensä Konsta Hietasen kanssa talostaan unelmiensa kotia. Hietasten kotona asuu Aamin ja Konstan lisäksi heidän viisi lastaan, joten kodin toimivuus ja käytännöllisyys kiireisenkin arjen keskellä on tärkeää. 

Hietasten kodista remontoidaan muun muassa kolme vessaa, kaksi suihkua ja saunatila. Näiden lisäksi myös keittiö saa uuden ilmeen. 

“Märkätilojen osalta käyttöikä alkoi tulla jo vastaan, eli remontti oli väistämätön. Sitä onkin suunniteltu jo siitä asti, kun muutimme tänne neljä vuotta sitten”, Aami kertoo.

Mattamustat hanat oli helppo valita

Uudet hanat ja suihkusetit valikoituivat Damixan Silhouet-sarjasta. Kaikki Hietasille tulevat hanat ja suihkusetit ovat mattamustia. Päätökseen vaikuttivat tuotteiden ulkonäkö, sekä niiden energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys. Arkeen tuotiin myös pientä luksusta Silhouet-suihkupakettien avulla, joihin kuuluu sadesuihkupää.

“Silhouet-sarjan hanojen ulkonäkö oli minulle ennestään tuttu, ja siihen alunperin ihastuinkin. Halusin näyttävät hanat, jotka ovat käytännöllisyyden lisäksi myös sisustuselementtejä”, Aami kuvailee. 

Silhouetin muotokieli on ohut, ja klassisen skandinaavinen. Sarjaan kuuluu seitsemän upeaa värivaihtoehtoa: kromi, mattamusta, mattavalkoinen, messinki, teräs, harjattu messinki, ja harjattu kupari. Ajattoman ja puhdaslinjaisen muotoilun ansiosta Silhouet-sarjan tuotteet ovat kaunis osa sisustusta pitkään.

Damixan tarina hurmasi 

Tanskalainen Damixa on osa ruotsalaista F.M. Matsson Mora -konsernia, jonka tarina on alkanut pienestä perheyrityksestä. Yritys on sittemmin kasvanut kansainväliseksi hanojen ja suihkujärjestelmien asiantuntijaksi. 

“Perheyritystausta on etenkin näin yrittäjätaustaiselle perheelle sellainen asia, jota arvostamme. Lisäksi minulle oli tärkeää, että Damixan tuotannon toimitusketju on vastuullinen ja ympäristöystävällinen”, Aami kuvailee. 

 

Tutustu Damixan tuotevalikoimaan täältä!