Tampereen seudulla toimiva yrittäjä, oletko ajatellut kansainvälistymistä, kysyy Sointu Borg


Diili-voittaja Sointu Borg puhuttelee Tampereen seudun yrittäjiä. 

”Tampereen seudulla toimiva yrittäjä, oletko ajatellut kansainvälistymistä? Oletko ikinä tsekannut, olisiko sulla mahdollisuus EU-rahoitukseen?

EU-rahoituksen byrokratiaan on tarjolla selvennystä Business Tampereen ilmaisessa webinaarista ensi viikon keskiviikkona, eli 5.10, jossa on puhumassa mm. alan asiantuntijat Jari Ahola ja Mika Kolari.

Tampereen kaupunkiseudulla muhii ihan mieletön määrä tulevaisuuden menestystarinoita. Vaikka toimitaan Tampereen seudulta käsin, voidaan ja pitää ajatella kansainvälisesti. Tampereella on kuitenkin vuoden sisään 50 Cent syönyt siipiä ja shoppaillut Ratinassa, ja Brad Pitt uinut Näsijärvessä. Nyt ei enää pyöritä enää jossain peräkylässä, josta ponnistetaan korkeintaan viereiselle kylälle.

Todella monet yritykset ei tiedä, että heidän olisi mahdollista saada EU-rahoitusta omaan tuote- ja innovaatiotoimintaan. Kaikki ei myöskään tunnista omaa kansainvälistä potentiaalia, vaan Tampereellakin pidetään piilossa ihan järkyttävän vientivoiman ideoita.

Haluun herätellä Tampereen seudun kasvu- ja kansainvälistymishakuiset yritykset siihen, että Tampereen kansainvälinen liikenne on nyt aivan uudella tasolla. Seudulta on jo nyt noussut yrityksiä kansainväliseen menestykseen, ja heidän matkaa on ollut ihan huikeeta seurata.

Jos kansainvälistyminen ja EU:n rahoituskuviot tuntuu vaikeaselkoiselta ja hankalalta, kannattaa tukeutua Business Tampereen asiantuntijoihin. He auttavat löytämään sun yritykselle relevantit EU-rahoitusinstrumentit ja opastavat ihan ruohonjuuritasolla niiden hakua. Uskalla nojata ammattilaisiin, jotka ovat töissä sua varten!”

 

Tutustu Business Tampereeseen täältä!

Medialle - Business Tampere