”Tätä helpommaksi ei voi auton huoltoa tehdä” – Esko Eerikäinen jakaa vinkkinsä


Esko Eerikäisen auto vaati määräaikaishuoltoa, ja hän tiesi tarkalleen mistä hakea apua.

”Kun auto vaatii huoltoa, ihan viimeisenä haluan lähteä etsimään Googlesta korjaamoa ja kilpailuttamaan niiden hintoja. Siksi mä käytän autokorjaamo.fi -sivua, joka näyttää rekkarin perusteella mulle heti lähimmät korjaamon, mitä huoltoa sun auto tarvii ja sen hinnan. Huoltoajan saa varattua suoraan sivustolta”, Esko kertoo.

Esko arvostaa sitä, että hinta on autokorjaamo.fi -sivun kautta tiedossa etukäteen, ettei tule ikäviä yllätyksiä. Jos auto tarvitseekin lisähuoltoa, korjaamolta ollaan yhteydessä ja kysytään lupa ennen lisätöitä.

”Mun auto kävi viime viikolla HS-Autopalvelulla huollossa, jossa onkin mulle tuttu paikka. Siellä menee viisi minuuttia jättää auton avaimet tiskille, napata sijaisauto alle ja jatkaa matkaa. Hakiessa saat mukaan tarkat paperit siitä, mitä kaikkea autolle on tehty. Sujuvaa ja asiantuntevaa palvelua joka kerta. AD-autokorjaamot on valittu Suomen luotettavimmaksi korjaamoketjuksi, enkä ihmettele”, Esko kehuu.

Ja jos haluat helpottaa arkeasi, HS-autopalvelulle voi jättää renkaat kausisäilytykseen ja antaa heidän vaihtaa renkaat puolestasi. 

 

AD, HS Autopalvelu ja autokorjaamo.fi 

 

Suomen nopein tie autohuoltoon?