Itsetehty jogurtti yllätti Nina Mikkosen


Valmista itse kotona helposti ja nopeasti hyvänmakuista ja edullista luonnonjogurttia ilman säilöntä- ja lisäaineita.

FitLinen patentoidulla valmistusmetodilla voit valmistaa kotonasi herkullista luonnonjogurttia vain muutamissa tunneissa. Suurin Pudottaja -voittaja Nina Mikkonen päätti testata FitLinen lupauksia edullisesta ja vatsaystävällisestä jogurtista.

“Tämä on oikeasti hyvää jogurttia!”, Nina kertoo heti. 

“Enkä liiottele lainkaan, jogurtin maku on oikeasti hyvä. Toki aluksi se voi maistua oudolta, jos on tottunut sokeroituihin jogurtteihin, mutta suosittelen ehdottomasti testaamaan sitä silti. Eihän ihminen tarvitse lisättyä sokeria mihinkään, siihen on vain totuttu”, Nina pohtii. 

Yhdestä jogurtinvalmistuspussista saat yhden litran maistuvaa jogurttia – tarvitset vain litran iskukuumennettua huoneenlämpöistä maitoa. Luonnonjogurtin pehmeä maku on maistuvaa sellaisenaan, mutta sitä saa helposti tuunattua lisäämällä mehua, marjoja tai vaikka mysliä sen sekaan. 

“Oma suosikkiversioni on lisätä jogurtin päälle marjoja ja granolaa. Joulun alla jogurttia on mukava maustaa kardemummalla ja kanelilla”, Nina vinkkaa.

Jogurtti toimii myös ruoanlaitossa tai vaikka salaatinkastikkeen pohjana. 

Jogurtti on hyvää 

FeelGood jogurtti on kehitetty ja valmistettu Saksassa. Se sisältää maitohappobakteereita. 

“Jogurtin voi tehdä myös soijamaitoon, joten se sopii hyvin myös maitotuotteita välttäville”, Nina sanoo. 

Nina lupaa jogurtin tekoprosessin olevan äärimmäisen vaivaton. Hän arvostaa erityisesti sitä, ettei itse tehdyssä jogurtissa ole lainkaan lisäaineita tai lisättyä sokeria. Itsetehty jogurtti on myös edullisempi vaihtoehto.

Luonnonmukainen, pehmeältä ja samettiselta maistuva FeelGood jogurtti sopii kaikille ja on erittäin edullista ja helppo valmistaa. Kokeile itse ja ihastu! 

Tuotteet voi tilata toimituskuluitta verkkokaupasta mybody.fi