Tehokkain ihonhoitorutiini rakentuu kolmen tuotteen ympärille – Anne Kukkohovi paljastaa luottotuotteensa


Tutkimustietoon nojaava Medik8 käyttää tuotteissaan laadukkaita ainesosia, joiden teho on tieteellisesti todistettu. 

Entinen malli Anne Kukkohovi tunnetaan myös kauneudenhoidon asiantuntijana. Anne luottaa tutkimustietoa hyödyntävän Medik8-merkin tuotteisiin.

CSA – mistä on kyse?

Annen suosima Medik8 -tuotesarja on rakennettu CSA-filosofian ympärille. Kirjainyhdistelmällä tarkoitetaan C-vitamiinin, aurinkosuojan (SPF) ja A-vitamiinin käyttöä. 

“C-vitamiini, aurinkosuoja ja A-vitamiini ovat todellakin niitä ainesosia, jotka aidosti vaikuttavat ihon hyvinvointiin ja kirkkauteen. A-vitamiini, joka tunnetaan myös retinolina, uudistaa, kiinteyttää, silottaa ja vahvistaa ihoa. Ihonhoitotuotteet imeytyvät paremmin hyvin kuorittuun ihoon, ja kuorinnasta kannattaa huolehtia erityisesti jos oma iho on pintakuiva”, Anne kertoo. 

C-vitamiini kirkastaa ihoa ja suojaa sitä ympäristön rasitteilta. Aurinkosuoja puolestaan on erittäin tärkeä ennenaikaisten ikääntymisen merkkien sekä ihosairauksien ehkäisyssä. 

Retinol vai retinal?

Medik8-tuotteissa käytetään uuden sukupolven A-vitamiinia – retinalia. Retinal tuo vaikutuksia 11 kertaa nopeammin kuin perinteinen retinol. 

“Olen aiemmin käyttänyt perinteisiä retinol-tuotteita, mutta olen aivan ihastunut retinalin tuloksiin”, Anne kehuu. 

Ihoa uudistavan A-vitamiinin käyttö kannattaa aloittaa hiljalleen, jotta iho ehtii totutella sen vaikutukseen. Medik8 -tuotesarjasta löytyy erivahvuisia A-vitamiinivalmisteita, joiden avulla ihon voi totuttaa A-vitamiiniin vähitellen. 

Aurinkosuoja, jota et unohda käyttää 

Annen rakastama Advanced Day Ultimate Protect -päivävoide sisältää korkean, SPF50+, suojakertoimen. 

“On aivan harhaluulo, että aurinkosuoja estäisi ruskettumista. Auringosta nauttiminen aurinkosuojan kanssa tuo rusketuksen iholle hitaammin, mutta turvallisemmin. Helpoimmalla pääset, kun valitset aurinkosuojan sisältävän päivävoiteen. Minun käyttämäni Medik8-päivävoide sopii erinomaisesti myös meikin alle!”, Anne neuvoo. 

Annen ihonhoitorutiiniin kuuluu: 

Aamuisin:

  • C-Tetra -seerumi ja Advanced Day Ultimate Protect -päivävoide 

Iltaisin:

  • Crystal Retinal 3 -seerumi, Advanced Night Restore -yövoide ja Crystal Retinal Ceramide Eye 3 -silmänympärysvoide 

 

Medik8 Finland | Kaunis iho koko elämäsi ajaksi