Viivi Altonen jakaa lahjavinkkinsä äitienpäivään – “Rauhoittuminen on arvokasta”


Floats-toimipisteet Tampereella ja Oulussa tarjoavat täydelliset puitteet arjesta irtautumiseen ja palautumiseen. 

Kevät on pahamaineisen kiireistä aikaa, ja palautuminen putoaa monen kalenterista ensimmäisenä. Entinen Miss Suomi Viivi Altonen ei ole poikkeus – vuoden vaihdetta on värittänyt kova kiire.

“Minulla on ollut todella tiukka syksy, johon on kuulunut paljon töitä ja joulukuussa viimein valmistuvan kandityön kirjoittamista. Myös lopputalven pimeys vaikuttaa jaksamiseeni selkeästi”, Viivi kuvailee.

Meditointi ei tule luonnostaan kaikille 

Viivin on vaikeaa keskittyä kotonaan meditoimaan rauhassa. Rentoutuskellunta Floatsilla on kuitenkin ollut Viiville toimiva keino päästä meditatiiviseen tilaan ja rentoutua. 

“Kellunta-altaassa rauhoittuminen on paljon helpompaa, koska siellä on suojassa arkielämän ärsykkeiltä kuten puhelimen piippaamiselta. Saapuvat ilmoitukset on tosi vaikea jättää huomiotta, ja ajatus katkeaa vaikka puhelinta ei tarkistaisi”, Viivi kuvailee. 

“Kelluessa voi keskittyä vaikka musiikkiin, ja Floatsilla taustamusiikin voi itse valita. Minun suosikkini kellunnan taustalle on meren kohina, jota kuunnellessa tunnin kellunta menee yllättävän nopeasti. Tunnin loputtua rauhallinen ääni ilmoittaa, kun aika on päättynyt.”

Kellunta on rentouttava kokemus ensimmäisestä askeleesta lähtien 

“Kokemuksena Floatsilla vierailu on aivan ihana. Jokainen askel on suunniteltu huolella rentoumista ajatellen, ja kellumisen päätteeksi saa vielä jatkaa rentoutumista teen äärellä. Floatsilla on myös valmiina ihania luonnonkosmetiikkatuotteita, joten omia tuotteita ei tarvitse tuoda mukana”, Viivi kertoo. 

Viivi suosittelee lahjakorttia Floatsille lahjaideana jokaiselle. 

“Rauhoittumisen kokemus on tosi arvokas, ja Floats on siihen aivan täydellinen paikka”, Viivi kiteyttää. 

 

Tilaa täydellinen äitienpäivälahja täältä!