Vähänkäytetty.fi on Suvi Hartlinin mielestä huolettomin tapa myydä kirpputorilla


Pääsin testaamaan vähänkäytetty.fi -palvelua. Se on Suomen suosituin nettikirppis, jossa myyminen on tehty todella helpoksi. 

Olen löytänyt kirppikset nyt aikuisiällä, lähinnä lapsen kautta. Viime vuosina olemme sekä ostaneet että myyneet esimerkiksi muksun vaatteita ja kodin käyttötavaraa. Itsekin siivoilen omaa vaatekaappia aina kun tulee fiilis, että nyt ei mahdu enää mitään uutta sisään.

Vähänkäytetty.fi on ehdottomasti se kirppis, jossa asiakasta palvellaan eniten. Myyjänä valitaan vähintään 20 tuotetta, jotka pakataan kotona. Sitten kirjaudutaan palvelun järjestelmään, ilmoitetaan valitut tuotteet ja lähetetään ne varastolle.

Kirppismestari ottaa tuotteet vastaan, kuvaa ja laittaa nettiin. Itse arvostan tosi paljon juuri sitä, että ei tarvitse hoitaa kuvaamista ja postailua – se on kuitenkin se aikaa vievin homma. Myyntivoitot jaetaan Kirppismestarin kanssa reilusti puoliksi.

Vähänkäytetty.fi hoitaa myös esimerkiksi rahansiirrot ja lähettää ostetut tuotteet eteenpäin. Tämä onkin tosi huoleton ja turvallinen tapa myydä, joka toimii aina samalla sapluunalla. Yksinkertaisuutta lisää myös se, että toimituskulu on aina sama riippumatta myyntierän koosta. Ei tarvitse arpoa mikä hinnaksi tulee.

Itse valitsin nyt myytäviksi tuotteiksi lapsen ja omia kenkiä, sekä omia vaatteita. Varmasti jatkan palvelun käyttämistä myös jatkossa, aina kun tuntuu, ettei ole energiaa lähteä itse kirppikselle myymään. Onhan se hyvä, että voi vaan antaa tavarat eteenpäin ja jäädä itse odottelemaan lopputulosta!

vahankaytetty.fi