Varpu Hintsanen loihti unelmiensa keittiön Nixi-kalusteen avulla


Uutta taloa rakennuttava mielen ammattilainen Varpu Hintsanen on tarkka uuden kotinsa kalusteratkaisuista. 

”Keittiö on yksi tärkeimmistä suunniteltavista asioista, mitä remonttiin tai rakennusprojektiin tulee. On mietittävä kunkin perheen tarpeet, sekä valittava värit ja materiaalit. Meillähän keittiö on pääasiassa mieheni Sami Hintsasen valtakuntaa, joten hänellä oli toiveita käytettävyyden suhteen. Minulla sitten taas visuaalisuuden suhteen”, Varpu kertoo.

Varpu päätyi Nixi-keittiöihin perheensä sisustussuunnittelijan Katjan suosituksesta. Katja kehui erityisesti Nixi-keittiöiden laadukkuutta ja asiakaspalvelun joustavuutta. Sisustussuunnittelijan omasta kodistakin löytyy Nixin keittiö ja kaapistot.

Varpulle tärkeää oli ovien vetimettömyys. Kaapistojen ovimalli Miranda on täysin vetimetön. Miranda-ovessa ei ole niin sanotusti perinteistä uraa, mihin lika ja vesi pääsevät kertymään, vaan oven reuna on viistetty ja runko viimeistelty metallilistalla, jotta runko ei näy. 

”Entisenä ”valkoisen kodin ihmisenä” uuteen kotiin haluttiin jotakin muuta kuin valkoista. Mietin pitkään tummaa keittiötä, mutta lopulta puu vei voiton. Keittiön ovet ovat kaunista pähkinäviilua”, Varpu kuvailee.

Kodinhoitohuoneen ja vaatesäilytystilan kaapistot ovat Nixiltä myös ja oman toiveen mukaan sävytetty. Nixiltä saa siis ovia millä tahansa sävyllä haluaa.

”Näistä sitten myöhemmin lisää”, Varpu vinkkaa.

”Meille on Hintsasvillan rakennusprojektissa ollut tärkeää käyttää mahdollisimman paljon kotimaisia toimijoita. Nixi on Seinäjoella toimiva moderneja ja yksilöllisiä keittiöitä valmistava yritys. Heiltä löytyy joustavuutta ja tuotteita pystytään räätälöimään helposti. Nixi on myös avainlipputuote!”, Varpu kertoo.

”Keittiön, kodinhoitohuoneen ja wc-tilojen tasot ja altaat tulevat Nixin kautta myös. Kvartsitasot tulevat Italiasta ja ne työstetään pienessä perhefirmassa Edelsteinilla. He ovat erikoistuneet kvartsin työstämiseen ja pystyvät tekemään mm. vessojen altaat omien mittojen mukaan”, Varpu jatkaa.

”Odotan niin innolla tätä kokonaisuutta! Kerron myöhemmin lisää keittiön toiminnoista ja järjestyksestä, mutta sen verran voin paljastaa, että pitkään haaveilemani aamiaiskaappi meiltä jatkossa löytyy!” Varpu hehkuttaa.

Varpun ja Katjan apuna suunnitelmaa on ollut Nixiltä tekemässä Mia Ratilainen. 

”Nyt odotellaan rakennustöiden etenemistä!”, Varpu huikkaa.

 

Tutustu Nixi-kalusteen sivuihin täältä!