Veken Taimi-sarjan kalusteet sopivat täydellisesti Suvi Hartlinin olohuoneeseen


Juontaja Suvi Hartlin kaipasi kotiinsa uutta TV-tasoa ja sohvapöytää. Kotimaisesta männystä valmistettu Taimi-sarja vastasi Suvin toiveisiin laadukkaista, skandinaaviseen tyyliin sopivista vaihtoehdoista. 

 

Suvi kuvailee sisustustyyliään skandinaaviseksi bohotyyliksi, jossa maanläheiset sävyt hallitsevat.

– Tykkään luonnollisista materiaaleista ja maadoittavista, pehmeistä värisävyistä. En halua kotiini mitään liian räväkkää. 

Olohuoneen kalustukseen hän toivoi TV-tasoa ja sohvapöytää, jotka istuisivat hyvin olemassa olevien elementtien kanssa, ja jotka miellyttäisivät sekä Suvin omaa että hänen tyttärensä silmää.

Tällä kertaa valinnat osuivat Veken Taimi-sarjaan, joka on syntynyt sisustusharrastaja Linda Viipurin ja Veken yhteistyönä. Taimi-sarjan tuotteet valmistetaan Lapissa Ranualla sertifioidusta pohjoisen männystä. 

– Rakastan suomalaisen männyn sävyä, luonnollinen puu on ajatonta. Lisäksi haluan valita kotimaista aina kun se on mahdollista, Suvi toteaa. 

 

 

Kätevästi säilytystilaa ja mukavaa jykevyyttä

Suvin valitsemassa hiekansävyisessä Taimi tv-tasossa häntä miellytti paitsi sen ulkonäkö myös kätevyys. Tasoon saa hyvin piiloon esimerkiksi elektroniikan, ja ponnahdussaranoiden ansiosta ei tarvita edes vetimiä. 

Sohvapöytää varten Suvi valitsi Taimi-sarjan hiekansävyisen sohvapöydän kannen ja jalat. Erityisen paljon Suvi pitää pöytätason jykevyydestä ja laadukkuudesta.

– Uusia kalusteita ei ole tarkoitus ostaa joka vuosi, nämä kestävät käytössä.

Veken verkkokauppa on ehtinyt tulla Suville tutuksi jo aiemmin, ja hänen mukaansa tuotteiden löytäminen verkkosivuilta on aina mukavan helppoa. Kuvaustekstit ja kuvat vastaavat hyvin toimitettuja tuotteita.  

– Lisäksi tuotteet tuodaan todella nopeasti, muutamassa päivässä, kotiovelle saakka ja hyvin pakattuna ilman kolhuja, hän toteaa. 

Jos verkkokaupan sijaan haluaa nähdä tuotteet tosielämässä, Vekellä on myös myymälät Vantaalla, Tampereella, Raisiossa, Oulussa ja Rovaniemellä.