Esko Eerikäinen kiittää Espoon Autohuollon kätevää palvelua


Paljon autoilevalle, keikkatöitä tekevälle juontaja Esko Eerikäiselle auton kunnossapitäminen on tärkeää. Hänen mukaansa Espoon Autohuollon asiantunteva ja joustava tapa toimia tekee auton huollattamisesta vaivatonta. 

 

Välillä koviakin keikkaputkia ajava Esko Eerikäinen kerää suuria kilometrimääriä autoillen. 

– Kovan keikkakuukauden aikana viikossa voi tulla 1500 kilsaakin, mutta keskimäärin ajoa tulee noin 8000–12 000 kilometriä kuussa. Tähän mahtuu paljon sekä kaupunki- että matka-ajoa. 

Eskolle autosta huolenpitäminen onkin todella tärkeää. Hän haluaa ajaa ilman huolia, mutta myös varmistaa, että huoltokirja on ajan tasalla auton jälleenmyyntiarvoa ajatellen.

– Huollon pitää olla laadukas ja luotettava. Haluan myös hoitaa huollon heti, koska kun merkkivalo autossa syttyy, menee minulla myös valot sekaisin päässä, Esko nauraa.

Espoon Autohuolto sijaitsee kätevästi Eskon naapurissa ja paikka olikin helppo valinta auton syyshuoltoa varten. 

 

– Arvostan myös tosi paljon heidän joustavuuttaan. Auton saattoi viedä heti aamusta, vara-auton sai saman tien ja auton noutamisessakin oli joustoa seuraavaan päivään saakka, kun en ehtinyt työkiireiden takia samana päivänä paikalle. Huollon ajaksi on mahdollista saada automaatti- tai manuaalivaihteistollinen sijaisauto,  joten jokaiselle löytyy tarpeisiinsa sopiva vaihtoehto.

Jos autoon tehdään vain pienempiä toimenpiteitä, paikan päälle voi myös jäädä kahvitteleen tai piipahtaa läheiseen Pohjanmaan Grillin ravintolaan syömään.

Huollon ajaksi on mahdollista saada automaatti- tai manuaalivaihteistollinen sijaisauto,  joten jokaiselle löytyy tarpeisiinsa sopiva vaihtoehto.

 

 

 

Bonuksena pesu ja ystävällinen palvelu

Eskon autoon tehtiin perussyyshuolto ja lisäksi samalla kertaa hoitui katsastus. 

– Huollossa tarkistettiin esimerkiksi jarrut ja ilmastoinnit, lisättiin nesteet ja vaihdettiin suodattimet. Lisäksi syyssateissa likaantunut auto pestiin samalla, mikä on varmasti heille pikkujuttu, mutta minulle iso iloinen yllätys, Esko sanoo.

 

   

 

Asiakaspalvelu oli Eskon mielestä sujuvaa ja selkeää. Asiakas vastaanotetaan asiantuntevan porukan voimin ja tiedossa on heti alusta, mitä kaikkea on luvassa. Kun huolto on valmis, saa siitä tiedon kätevästi tekstiviestillä saman tien. 

– Suosittelen tätä lämpimästi. Palvelu on todella hyvää ja täällä uskaltaa luottaa siihen, mitä rahalla saa, hän summaa.