Villeroy & Boch Gustavsbergin laadukkaat kylpyhuonekalusteet toimivat osana ajatontatyyliä


 Jutta ja Juha Larm hakevat uuteen kotiinsa pitkäikäisyyttä ja omannäköisyyttä. He haluavat luoda asuntoon yhdistelmän, jossa vanha ja uusi kohtaavat toimivasti. Kylpyhuoneeseen hillittyä ylellisyyttä tuovat Gustavsbergin kalusteet.

 

Jutalle ja Juhalle uuteen kotiin kiteytyy monia loppuelämän unelmia. Sen takia he ovat lähestyneet myös remonttia pitkäikäisyyden, elinkaariajattelun ja oman fiiliksen kautta.

– Olemme halunneet valita ratkaisuja, jotka näyttävät ja tuntuvat meistä omilta, sen sijaan, että seuraisimme vaikkapa trendejä, Juha kertoo. 

Tämä ajattelu korostuu tässä hetkessä, kun kotona vietetään entistä enemmän aikaa. Larmeille onkin tärkeää, että koti on paikka, joka paitsi toimii arjessa, myös palauttaa siitä. 

– Kodin täytyy palvella molempia tarkoituksia, kun siellä ollaan näin paljon, Juha toteaa.

Hänen mukaansa kodin suunnittelussa ei lähdetty ajatuksesta, että nyt olisi mahdollisuus luoda täysin uutta tyyliä. Larmit halusivat ennemmin miettiä, mitä kaikkea voitaisiin säilyttää tai kunnostaa. 

– Boho-tyyli on ollut juttumme ja se tuntuu edelleen ihanan kodikkaalta. Uudessa kodissa halusimme tuoda sen rinnalle lisää suomalaiseen kotiin istuvia ajattomia ja laadukkaita sisustusvalintoja, hän kertoo.

 

KESTÄVYYTTÄ JA EKOLOGISUUTTA

Arjen kestävyys ja käytännöllisyys ovat Larmeille itsestään selvä valintaperuste. Ekologisuuttakin haetaan, erityisesti pitkien elinkaarien kautta.

– Emme halunneet jyrätä vanhaa saman tien, vaan päivittää meidän aikaamme sopivaksi. Valitsemamme Villeroy & Boch Gustavsbergin kalusteet huokuvat laatua ja ovat pitkän tähtäimen valinta, Juha kertoo.

Kylpyhuoneessa haluttiin huomioida myös ekologisuus. Valituissa kalusteissa onkin useita vastuullisia innovaatioita. Esimerkiksi hanassa on Villeroy & Boch Gustavsbergin patentoitu vedensäästötekniikka, joka säästää energiaa sekä tuhansia litroja vettä vuodessa.

 Altaan saniteettiposliini ei sisällä myrkkyjä ja WC-istuimen Hygienic flush vähentää tarvetta voimakkaille puhdistusaineille. 

 

PIENIKIN TILA VOI OLLA YLELLINEN

Larmeille kylpyhuone toimi eräänlaisena uuden kodin punaisena lankana, jonka tyyli vaikuttaa muuhun sisustukseen. 

– Sama harmoninen ja yhtenäinen ilme kulkee koko kodissa, mutta kylpyhuone oli lähtölaukaus remontille. Mielettömän hienot kalusteet ja musta hana kruunaamassa kokonaisuuden tekevät tunnelmasta hienon, Juha kuvailee. 

Juha ja Jutta innostuivat Villeroy & Boch Gustavsbergin tuotteista heti, kun suunnittelu alkoi. 

– Onhan se huippubrändi alallaan, kaikki on viimeisteltyä ja tyylikästä. On mielestäni hyvä muistaa, että pienestäkin tilasta voi tehdä ylellisen laadukkailla kalusteilla, Juha korostaa. 

Larmien mukaan yhtenäiset kalusteperheet myös helpottavat valintoja. He kokevat, että tuotteiden yhteensopiva muotokieli teki remontoinnista mukavampaa. 

– Yksi remontin stressinaihe poistuu, kun voi olla varma, että kalusteet sopivat varmasti yhteen, Juha toteaa.

Pariskunta testasi myös uutta Villeroy & Boch Gustavsbergin kylpyhuonesuunnittelija -appia, jonka avulla kalusteiden sopivuutta omaan tilaan voi testata. 

– Kyllähän digitaaliset työkalut helpottavat mielikuvitusta ihan toisella tavalla kuin tuotekuvat ja auttavat hahmottamaan, miten eri ratkaisut toimivat tilassa, Juha summaa. 

Tutustu tarkemmin: gustavsberg.com