Vuokkoset mahdollistaa ekologiset menkat


Viivi Altosen mielestä kuukautisista pitäisi puhua enemmän. Hän suosii Vuokkoset-kuukautissuojia, jotka ovat hiilineutraaleja.

Viivin arjessa on hänelle on todella tärkeää, että hän voi luottaa kuukautissuojaansa. Mallin töitä tekevä Viivi voi joutua kameran eteen koska vain, eikä omaa vaatetusta voi aina valita.

”Omassa työssäkin voi joutua valkoiseen mekkoon kameroiden eteen ihan missä vaiheessa menkkasykliä tahansa. Siinä kirkkaiden valojen alla esimerkiksi valkoinen mekko on aika kuumottava, ja omaan kuukautissuojaan täytyy silloin pystyä luottamaan ihan täysin”, Viivi kertoo.

Luotettavat ja hiilineutraalit Vuokkoset-suojat 

Viivin ykkösvalinta on Vuokkoset, koska kotimaiset Vuokkoset aidosti panostaa tuotteiden laadun lisäksi myös ympäristöystävällisyyteen. Tästä osoituksena kaikki Vuokkoset-tuotteet ovat nyt myös hiilineutraaleja! Viivi pyrkii arjessaan tekemään mahdollisimman ympäristöystävällisiä valintoja ja hän on tyytyväinen siihen, että myös kuukautissuojien osalta hän voi tehdä vastuullisia valintoja.

Viivi on sosiaalisen median kanavissaan tunnettu avoimesta tavasta puhua naisten arjesta, ja hän haluaa panostaa myös kuukautisista avoimesti puhumiseen. Viivi arvostaa myös sitä, että Vuokkoset on brändinä mukana tukemassa kuukautisten normalisointia esimerkiksi TikTokissa ja Spotifyssa ”Suoraa puhetta menkoista” -konseptin kautta.

“Kuukautiset ovat niin normaali asia, ja haluan omalta osaltani edistää kuukautisten normalisointia entisestään. Olen saanut todella hyvää palautetta seuraajiltani tästä aiemmin. Kun kuukautisista puhutaan, se luo mahdollisuuden samaistua ja tuntea vertaistukea. Olemme tulleet tässä asiassa jo pitkälle, mutta tekemistä riittää vielä”, Viivi summaa.

Kaikki Vuokkoset-tuotteet ovat hiilineutraaleja

Näin se on saavutettu:

🍀 Vain sertifioitua vesivoimaa

🍀 Bio siteiden pakkauspussit on valmistettu sokeriruo’osta, joka sitoo hiilidioksidia ilmasta

🍀 Tuotteissa käytetään klooritonta selluloosaa, joka tulee pääasiassa suomalaisista metsistä

🍀 Suunniteltu ja valmistettu Suomessa – vähemmän päästöjä rahtauksesta! 

🍀 Kaikki tuotantojäte kierrätetään energiaksi

 

 

Kuukautiskierto ja suorituskyky: 3 tärkeää huomiota jokaiselle naiselle - MYBNBLIVE