Hemmagjord yoghurt överraskade Nina Mikkonen


Nu kan du enkelt och snabbt tillreda välsmakande och billig naturell yoghurt hemma, utan konserveringsmedel eller tillsatser.

Med hjälp av Fitlines patenterade metod förbereder du god naturell yoghurt hemma på bara några timmar. Nina Mikkonen, vinnare i Suurin Pudottaja, bestämde sig för att testa om Fitlines yoghurt lever upp till löftena om en förmånlig och magvänlig produkt. 

”Det här är riktigt god yoghurt!”, berättar Nina. 

”Jag överdriver inte alls, yoghurten smakar underbart! Till en början kan den förstås smaka konstigt för den som är van vid sötade yoghurtar, men jag rekommenderar ändå att testa. Människan behöver inte tillsatt socker, det är bara en vanesak”, resonerar Nina. 

En påse yoghurtpulver ger en liter god yoghurt – allt du behöver är en liter rumstempererad UHT-behandlad mjölk. Denna naturella yoghurt har en behaglig, mjuk smak som sådan, men du kan lätt anpassa den genom att tillsätta fruktjuice, bär eller varför inte mysli. 

”Jag gillar den bäst tillsammans med bär och granola. I juletid passar det bra att smaksätta yoghurten med kardemumma och kanel”, tipsar Nina. 

Yoghurten kan även användas i matlagning eller som bas för salladsdressing. 

Yoghurt är gott 

Yoghurten Feel Good är framtagen och tillverkad i Tyskland. Den innehåller mjölksyrabakterier.

“Du kan också välja att blanda till yoghurten med sojamjölk, den passar alltså bra också för den som undviker mjölkprodukter”, säger Nina. 

Nina försäkrar att det är ytterst enkelt att tillreda yoghurten. Hon uppskattar i synnerhet att den hemmagjorda yoghurten inte alls innehåller några tillsatser eller tillsatt socker. Hemmagjord yoghurt är också ett billigare alternativ. 

Naturliga Feel Good Yoghurt med sin mjuka, sammetslena smak passar alla och är ytterst förmånlig och lätt att förbereda. Smaka själv och bli förtjust! 

Du kan beställa produkterna i webbutiken, inga leveranskostnader www.mybody.fi