Hannele Lauri haluaa löytää liikunnan ilon uudelleen


Koiran kanssa lenkkeilyyn tottunut Hannele Lauri tutustui erilaisiin liikuntamuotoihin Helsingin Myllypurossa sijaitsevassa Liikuntamyllyssä. 

70 vuotta täyttänyt näyttelijälegenda Hannele Lauri rakastaa ulkoilua koiransa kanssa. Nuorella Olga-koiralla riittää vauhtia liikuttaa Hannelea, mutta vain jos sää suosii.  

“Kävelylenkit menevät erityisen mukavasti, jos on mukavaa juttuseuraa mukana. Olgan kanssa lenkkeilyä toisaalta rajoittaa sää, sillä Olga ei voi sietää märkää. Sateisina päivinä liikunta jää siis meillä kummallakin aika vähäiseksi”, Hannele harmittelee. 

Hannele onkin pohtinut arkiliikuntansa monipuolistamista.

“Olen jo jonkin aikaa miettinyt, että minun pitäisi ottaa itseäni niskasta kiinni ja harrastaa kävelyn lisäksi muutakin liikuntaa.  Parempi fyysinen kunto minulla on tietenkin motivaationa, ennen kaikkea”, Hannele kertoo. 

Matalan kynnyksen liikuntapaikka palvelee joka säällä 

Hannele vieraili Liikuntamyllyssä, joka on yksi Helsingin monipuolisimmista liikuntakeskuksista. Liikuntamylly tarjoaa mahdollisuuden tutustua uudenlaisiin tapoihin liikkua, matalalla kynnyksellä. Liikuntamyllystä löytyy esimerkiksi sisäkävelyrata niille päiville, kun Olgan lenkkeily pysähtyy jo ulko-ovella. 

“En ole mikään hikiliikkuja, eikä esimerkiksi juokseminen kiinnosta minua, mutta kuntosalilaitteiden testaaminen oli minulle mielekästä. Ensi kerralla aion testata myös voimistelukepin avulla venyttelyä”, Hannele kertoo. 

Hannele pohtii, että uusiin liikuntamuotoihin panostaminen voisi olla hänelle sopiva uuden vuoden lupaus. 

“Liikuntamyllyyn on kaiken lisäksi niin helppo tulla, koska se sijaitsee ihan metroaseman vieressä eikä käynti edellytä ajanvarauksia tai jäsenyyksiä. Sen kun vaan ilmaantuu paikalle, kun liikunnan into iskee”, Hannele naurahtaa. 

Tutustu Helsingin kaupungin liikuntamahdollisuuksiin täältä!

 

Helsinki_tunnus_musta.png | Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia