Ylelliset, mattamustat sadesuihkut tuovat Varpu Hintsasen arkeen pientä luksusta


Villeroy & Boch Gustavsbergin tyylikkäät mattamustat hanat ovat katseenvangitsijoita Varpu ja Sami Hintsasen juuri valmistuneessa kodissa.

Varpu ja Sami Hintsanen ovat juuri muuttaneet uuteen, omaan kotiinsa Akaalla. Takana on rakennusprojekti, jonka lopputulos on jylhä kivitalo kauniissa suomalaisessa metsämaisemassa. Hintsaset ovat huolella suunnitelleet uuden kotinsa jokaisen yksityiskohdan siten, että ne ovat harmoniassa paitsi kodin sisällä, myös kotia ympäröivän luonnon kanssa. 

Hintsasten kodin värimaailmaa määrittelevät puun sävyt, sekä tumma, kiven sävyinen harmaa. Yksityiskohtina Varpu on valinnut kotiinsa mustat Villeroy & Boch Gustavsbergin hanat sekä suihkujärjestelmät. 

“Hanat ja suihkujärjestelmät ovat niin kauniit. En ollut aiemmin ajatellut, että näinkin arkiset asiat voisivat olla niin paljon enemmän kuin vain hana tai suihku. Mustat elementit ovat katseenvangitsijoita”, Varpu kuvailee. 

Valituissa tuotteissa yhdistyy luotettavuus ja ulkonäkö

Villeroy & Boch Gustavsberg oli Hintsasille luonteva valinta. 

“Halusimme tyylikkäitä tuotteita valmistavan luotettavan valmistajan. Villeroy & Boch Gustavsbergin tuotteissa yhdistyi mielessämme estetiikka ja hyvä maine”, Varpu perustelee. 

Hanamallien valintaa saneli ulkonäön lisäksi käytännöllisyys. Epic-hanan ulosvedettävä pää helpottaa perheen pienen Kerttu-koiran pesemistä kodinhoitohuoneen altaassa, ja korkeat hanat keittiössä ja kodinhoitohuoneessa helpottavat niin tiskien kuin siivousvälineidenkin pesua. 

“Ylipäätään kaiken pesu on paljon helpompaa. Naureskelemme, että kodinhoitohuoneen Epic-hanallinen lavuaari on Kertun oma spa”, Varpu naurahtaa.

Arjen luksusta sadesuihkussa

Hintsasten valitsemista suihkujärjestelmistä löytyy sekä käsisuihku- että sadesuihkupäät. 

“Meillä on nyt ensi kertaa sadesuihkut, enkä enää vaihtaisi niitä mistään hinnasta pois. Ne ovat visuaalisesti kauniit, ja suihkukokemus on tosi miellyttävä. Sadesuihku tuo arkeen ihanaa pientä luksusta, sellaisia hetkiä joiden aikana voi vain nauttia oman kodin rauhasta”, Varpu kuvailee. 

 

Villeroy & Boch Gustavsberg | Ota yhteyttä