Kaunis mikrosementti oli helppo valinta Varpu Hintsasen unelmien kotiin


Eläväpintainen ja monipuolinen mikrosementti sopii niin märkätiloihin kuin takankin päällysteeksi. Suomen Betonileimasin toimittaa mikrosementtituotteita yli 15 vuoden kokemuksella.

Varpu ja Sami Hintsanen ovat juuri saaneet valmiiksi taloprojektinsa Akaalla. Pariskunta on huolella suunnitellut talon jokaista yksityiskohtaa myöten juuri heille täydelliseksi. Varpun mielessä yksi asia oli selvä ennen kuin oli yhtäkään viivaa piirretty talon suunnitelmiin: mikrosementti. 

Varpu ihastui mikrosementtiin sen kauniin pinnan vuoksi. Mikrosementti muuntautuu eri sävyihin valon mukaan ja on pinnaltaan elävä. Jokainen mikrosementtikohde on kaiken lisäksi uniikki, sillä jokaisessa kohteessa näkyy mikrosementin asentajan ainutlaatuinen kädenjälki. 

Mikrosementin asentajaksi valikoitui paikallinen yritys

Mikrosementin värivalikoimaa pohtiessaan Varpu ja Sami suuntasivat Suomen Betonileimasimen myymälään Tampereelle. Suomen Betonileimasin on täysin suomalainen yritys, jonka kotipaikka on Kangasala. Suomen Betonileimasin on tuonut Pavicem-mikrosementtiä Suomeen jo yli 15 vuotta.

“Halusimme ehdottomasti käydä paikan päällä, koska pienistä värimalleista harvoin saa selkeää kuvaa värisävyistä isommalla pinnalla mikrosementin pinnan elävyyden vuoksi. Saimme erinomaista palvelua, sekä nähdä pohtimiamme Pavicem-mikrosementin sävyjä suurilla pinnoilla”, Varpu kuvailee. 

Hintsasille valikoitui vaaleampi Plata yläkerran kylpyhuoneeseen sekä alakerran WC-tilaan. Pavicem-mikrosementti kestää hyvin kuumaa ja kosteutta, joten se sopii niin kylpyhuoneeseen kuin takankin päälle.

Sisustuslaasti valikoitui iloisena yllätyksenä

Alun perin Hintsaset aikoivat suunnittelivat käyttävänsä pelkkää mikrosementtiä, mutta käynti Suomen Betonileimasimen myymälässä muutti suunnitelmia pariskunnan ihastuttua Travertine-sisustuslaastiin.

“Travertine-pinta on uskomattoman kaunis! Sitä päätyi meille eteisaulaan sekä WC-tilan seinään. Tällaisiin yksityiskohtiin panostaminen on meille tärkeää, myös sellaisissa asioissa joihin ei aina kiinnitetä huomiota. Olemme todella tyytyväisiä, että valitsimme Suomen Betonileimasimen materiaaleja kruunaamaan nämä tilat kodistamme”, Varpu kiteyttää. 

 

Tutustu Suomen Betonileimasimen valikoimaan täältä!

 

Suomen Betonileimasin - Erikoispinnoitteet