AD-Autokorjaamot ja autokorjaamo.fi-palvelu tekevät auton huoltamisesta kätevää


Kuten varmaankin suurin osa ihmisistä, suhtaudun auton huoltoon vähän huolimattomasti. Yleensä vien auton huoltoon vasta kun valot vilkkuu, ja on aivan pakko. Pyrin kuitenkin huollattamaan auton pari kertaa vuodessa, varsinkin normaaliaikana, kun ajoa tulee tosi paljon. 

Autokorjaamo.fi tekee nyt auton määräaikaishuollon varaamisesta superhelppoa. Yhdessä sovelluksessa näkee kerralla, missä auton voi huollattaa lähellä kotiaan, mitä huoltoon kuuluu ja mitä se maksaa. Aiemmin joutui aina miettimään, että minne auton vie, onnistuuko saamaan sopivan huoltoajan tai korvaavan auton, ja vielä jännittämään, mikä on lopullinen hinta. Autokorjaamo.fissä ei tarvitse tehdä muuta, kuin syöttää palveluun oma rekisterinumero. Varaaminen tapahtuu yhdellä napin painalluksella. 

Autokorjaamo.fi näyttää paitsi eri korjaamot ja niiden tarjoukset, myös sen, mitä omalle autolle pitäisi seuraavaksi tehdä. Tämä oli ainakin itselleni tosi avartavaa. 

Jopa ennen kuin vie auton huoltoon, voi katsoa palvelusta, mitä auton seuraava määräaikaishuolto sisältää. Voi siis varautua korjauksiin jo etukäteen. Säästää pitkän pennin, jos korjauksia tekee ajoissa, eikä odota isompaa remppaa. 

Kävin itse nyt AD-Autokorjaamossa huollattamassa autoni ja olen todella tyytyväinen Espoolaiseen HS-Autopalveluun. Palvelu oli erittäin hyvää. Heillä oli tiedossa, mitä auto tarvitsee, vara-auto odotti paikalla ja auto oli valmis sovitusti. Lähtiessä sain mukaani tiedot siitä, mitä autolle oli tehty. Hintakin oli se, mitä varatessa sovittiin. Ei siis tullut turhia yllätyksiä. 

Jos palvelu on uusi, tässä vielä muutama syy testata: 

  • AD-autokorjaamo on hyvä ja edullisempi vaihtoehto merkkikorjaamon huollolle, käy kaikille merkeille, sekä uusille että vanhoille autoille
  • AD-Autokorjaamon valitsemalla voi säilyttää uuden auton takuun.
  • AD-autokorjaamoketju on valittu on valittu Suomen luotetuimmaksi autokorjaamoketjuksi

www.autokorjaamo.fi
www.ad-finland.com