Esko Eerikäinen valitsi uuden kodin pihaan AuraSpan ulkoporealtaan


Esko on juuri muuttanut ensimmäiseen rivitalokotiinsa ja samalla avautui mahdollisuus hankkia ulkoporeallas. AuraSpa saa Eskolta kiitosta asiantuntevasta opastuksesta oikean altaan valinnassa. 

 

Ulkoporeallas teki Eskon terassista nyt rentoutumiskeitaan. Eskon lisäksi allasta tulee käyttämään hänen tyttärensä, joka saa kutsua myös kaverinsa testaamaan poreita.  

– Käymme paljon treenailemassa ja ulkoilemassa, sen päätteeksi on kiva istua altaassa. Aluksi tästä tulee varmasti päivittäinen rentoutumisjuttu, jatkossa allas on todennäköisesti viikoittaisessa käytössä, Esko kuvailee. 

Hänen mukaansa poreallasta käytetään myös vuoden ympäri.

 – Onhan se mukava syksylläkin, kun illat pimenevät tai lumen keskellä talvella. 

Esko kartoitti useita palveluntarjoajia sopivaa allasta etsiessään. AuraSpan huippuhyvä asiakaspalvelu teki vaikutuksen ja sen valikoimasta löytyi halutusti varusteltu, sopivan kokoinen vaihtoehto; PikkuPuhuri, jossa on yksi makuupaikka ja viisi istumapaikkaa. 

– Valinta osui altaaseen, johon saa myös valotunnelmaa. Allasta ei upotettu, vaan se asennettiin terassin päälle, hän kuvailee. 

Kannattaa kokeilla paikan päällä

Esko kävi AuraSpalla vertailemassa eri malleja. Hän sanoo yllättyneensä valikoiman laajuudesta. 

– Sitä ehkä ajattelee, että valinnan voi tehdä kuvien perusteella, mutta kannustan kyllä testaamaan vaihtoehtoja itse, esimerkiksi penkkien muotoilussa on todella paljon eroja. Koska tämä on ensimmäinen altaani, sain asiakaspalvelijoilta myös todella paljon apua käytännön asioihin kuten taloyhtiön luvanhakuun ja sähkövaraukseen. 

Eskolle oli tärkeää, että valittu allas näyttää hyvältä, mutta on helppo huoltaa. Terassin päälle asennettavan vaihtoehdon myötä pihaan ei tarvinnut kaivaa esimerkiksi kuoppaa. Esko on tyytyväinen lopputulokseen.

– Totta kai vähän jännitti, miten poreallas istuu pihaan. Minulla oli kuitenkin iso luotto AuraSpan porukkaan ja he onnistuivat loistavasti. Nyt kelpaa nauttia laadukkaista ja rentouttavista hieronnoista ympäri vuoden, Esko summaa. 

AuraSpa on ulkoporealtaiden asiantuntija kahdeksan vuoden kokemuksella. Valikoimasta löytyy noin 100 erilaista allasta toimitukseen.  Yrityksellä on nyt myös ruotsalaisen ViskanSpan maahantuontioikeus. Myymälässä pääsee testaamaan 15 eri allasmallia! Jokainen löytääkin varmasti helposti itselleen sopivan vaihtoehdon laajasta pohjamallien, kokojen ja varustetasojen kokoelmasta. auraspa.fi