Rita Niemi-Mannisen mielestä parisuhteessa täytyy ylläpitää pientä flirttiä ja erotiikkaa


Ritan ja hänen miehensä Akin suhde pysyy kunnossa, kun toista huomioidaan ja asioista puhutaan rehellisesti. Seksilelut tuovat pientä lisäinspiraatiota silloin tällöin. Hotlipsin valikoima on Ritan mielestä hyvin kattava.

 

Ritan mukaan on tärkeää varmistaa, että intohimo ei pääse katoamaan. Suhteessa toista pitää huomioida ja ihailla. 

– Oman kumppanin kanssa täytyy olla pientä flirttiä. Meillä se näkyy esimerkiksi niin, että kehumme toista. Saatamme vaikka sanoa, että huh mikä seksipommi sieltä tulee, Rita naurahtaa. 

Hänen mielestään on tärkeää ottaa välillä aikaa ja tutustua myös toisen kehoon entistä paremmin. Tähän osaksi sopivat myös seksilelut. 

– Sen ei tarvitse olla mitään hurjaa seksihurjastelua, vaan se voi olla myös kaunista erotiikkaa ja kiihottamista. Aina ei tarvitse mennä edes seksiin saakka. 

Hotlipsin tuotteissa Ritan mielestä hyvää onkin, se että ne sopivat myös kevyempiin kokeiluihin ja osaksi muuta läheisyyttä.

– Toista voi vaikka vähän hivellä huiskulla tai hieroa ihanalla öljyllä, hän toteaa. 

Molempien pitää nauttia yhtä paljon

Rita kehottaa tutustumaan seksileluihin yhdessä kumppanin kanssa ja leikkisällä mielellä. Inspiraatiota voi hakea vaikkapa Hotlipsin nettisivulta, jonka eri kategorioista löytyy jotain jokaiselle.

– Seksiä ei tarvitse toteuttaa aina samalla kaavalla, kannattaa kokeilla rohkeasti uutta ja sitten todeta, mistä tykkää. Asenteena on hyvä olla why not, Rita toteaa. 

Ensimmäistä kertaa parisuhteessa leluja kokeilevia hän kannustaa aloittamaan itselle sopivin askelin.

– Voi testata pieniä, kauniita juttuja, vaikka klitoriskiihottimia tai penisrenkaita osana yhdyntää. Jos ei ole koskaan käyttänyt liukkaria, sekin voi olla hyvä alku. Itse saimme Hotlipsin valikoimasta ihanan, pinkin prinsessapaketin täynnä erilaisia leluja. 

Molemminpuolinen rehellisyys on seksielämän hoitamisessa Ritan mielestä kaikkein tärkeintä. Seksistä pitää pystyä puhumaan ja pyytämään sitä mitä tarvitsee.

– Varsinkin naisen täytyy olla rehellinen, että saa varmasti tyydytyksen. Nainen tarvitsee ehkä vähän enemmän esileikkiä ja siihen voi ottaa lisävarusteitakin avuksi. Ennen kaikkea pitää muistaa, että molempien pitää päästä nauttimaan, hän summaa. 

www.hotlips.fi