Veera Virta hemmottelee ihoa ja hiuksia hunajalla!


Hunajainen SAM on suomalainen perheyritys, jolla on pitkä historia hunajan parissa. Sen intohimona on tarjota suomalaisille puhtaita ja korkealaatuisia, erilaisia hunajia ympäri maailman erilaisiin käyttötarkoituksiin. Hunajafaniksi tunnustautuva vaikuttaja Veera Virta pääsi testaamaan Hunajainen SAMin tuotteita kauneudenhoitoon.

 

Veeralle hunaja on jo tuttu tuote osana kotispa-hemmottelua; hän on testaillut sitä esimerkiksi saunassa iholle sekä hiusnaamiona. 

– Nyt kokeilemani reseptit ovat todella helppoja ja nopeita. Hunajaa myös löytyy kätevästi aina kotoa. Hunaja tekee hiuksista ja ihosta ihanan kosteutetut ja huulikuorintana huulista pehmeät, Veera kertoo. 

Hunajaa on käytetty kauneudenhoidossa jo tuhansia vuosia, esimerkiksi Kleopatran tiedetään kylpeneen maidossa ja hunajassa. Veera sanookin, että hunajaan on helppo luottaa sen pitkän historian takia. 

– Myös luonnollisuus viehättää, hunajassa ei ole mitään ylimääräistä, hän toteaa.

Suosikki myös keittiössä

Hunaja on Veeran lempituote myös makeuttajana, esimerkiksi puurossa, hedelmien kanssa ja teessä.

– Seuraavaksi haluaisin opetella käyttämään sitä suolaisissa resepteissä, hän kertoo. 

Hunajan väri, koostumus ja maku vaihtelevat mehiläisien keräämän meden mukaan ja erilaisia hunajia on yhtä montaa kuin on kukkia maailmassa. Veeralle eri hunajalaatujen maistelu oli uutta. 

– Esimerkiksi Villilaventelihunaja oli jogurtin kanssa sopiva yhdistelmä pehmeää ja makeaa, herkkää ja pirteää, selkeästi omanlaistaan, hän mainitsee.

Veeraan tekevät vaikutuksen SAMin pitkät perinteet ja osaaminen. 

– Tämä suomalainen perheyritys on varmasti mielessä, kun olen seuraavan kerran hunajaostoksilla, hän summaa.

 

Perheyritys Hunajainen SAM on syntynyt perustajansa rakkaudesta hunajaan ja tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden nauttia erilaisista, huippulaatuisista hunajista ympäri maailmaa. Kaikki hunajat ovat tarkkaan tutkittuja ja testattuja aitoja, puhtaita ja kuumentamattomia luonnontuotteita. Perheyritys haluaa tarjota hunajaa sellaisena kuin se luonnossa on: sisältäen yli 200 luonnon omaa ainetta, kuten antioksidantteja, vitamiineja ja mineraaleja. 

Helppo hunajainen huulikuorinta
  • 1tl juoksevaa SAM KESÄKUKKAHUNAJAA
  • 1tl sokeria
  • tilkka kookosöljyä

Sekoita tahnaksi ja hiero huulille sormenpäillä. Huuhtele vedellä.

Hunajainen kasvonaamio kuivalle iholle
  • 2rkl juoksevaa SAM KESÄKUKKAHUNAJAA
  • 2rkl turkkilaista jogurttia
  • 1/4 avokado

Muussaa avokado, sekoita ainekset keskenään ja levitä kasvoille. Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja huuhtele pois lämpimällä vedellä.

Hunajainen kosteuttava hiusnaamio
  • 2tl kookosöljyä
  • 2rkl juoksevaa SAM KESÄKUKKAHUNAJAA

Sekoita hunaja ja kookosöljy ja levitä hiusten latvoihin. Anna vaikuttaa 15min ajan ja huuhtele pois viileällä vedellä. Viimeistele pesemällä hiukset shampoolla