Alexandrian lämminhenkinen ammattitaito yllätti Nooralotta Nezirin


Sijoittaminen kannattaa aloittaa mahdollisimman pian, vaikka pienillä kuukausittaisilla summilla. Alexandrian sijoitusneuvojat opastivat Nooralottaa tavoitteellisen sijoittamisen aloittamiseen.

 

Olympiaurheilija Nooralotta Neziri myöntää, että hänellä oli vääriä oletuksia sijoittamisesta. Hän vieraili Alexandrian toimistolla keskustelemassa sijoitusneuvojan kanssa siitä, millainen sijoittamistapa palvelisi parhaiten Nooralotan taloudellisia tavoitteita. 

Heti ensimmäisenä yllätyin siitä, kuinka miellyttävä ja hyvä asiakaspalvelukokemus oli. Minut vastaanottanut sijoitusneuvoja oli tosi innostava”, Nooralotta kuvailee. 

Ammattitaitoista palvelua juuri sinulle räätälöitynä

Alexandria erottuu aidosti asiakaslähtöisellä ja henkilökohtaisella palvelullaan. Sijoittaminen heidän kanssaan aloitetaan tyypillisesti tapaamisella, jossa käydään läpi asiakkaan tarpeet ja toiveet. Nooralotta sai tapaamisesta mielenrauhaa siitä, että valitut sijoituskohteet ovat juuri hänelle sopivia. 

On tosi helpottavaa, että sijoittamisen voi luottaa asiantuntijoiden harteille”, Nooralotta kuvailee. 

Pidemmän aikavälin tavoitteeksi Nooralotta kertoo haluavansa säästää eläkepäiviään varten. Urheilijan uraa tehneelle Nooralotalle eläkettä ei ole kertynyt samalla tavalla kuin tavalliselle palkansaajalle, ja eläkepäivien toimeentulo voi vaatia myös omia säästöjä. 

Ehkä tärkein oppi minulle oli se, että sijoittaminen kannattaa aloittaa heti. Ei pitäisi odotella jotain täydellistä hetkeä, kuten sitä että asuntolaina olisi kokonaan maksettu. Aika on arvokasta”, Nooralotta sanoo. 

Sijoittamiseen pääsee mukaan yllättävän pienillä summilla 

Nooralotta arvelee monen luulevan, että sijoittaminen olisi mahdollista vain valmiiksi varakkaille. Sijoittamisen aloittamiseen ei kuitenkaan tarvita suuria aloitussummia, vaan sijoittamiseen pääsee kiinni myös pienemmillä kuukausittaisilla summilla.

”Alexandrialla painotettiin, että he ovat keskittyneet nimenomaan sijoittamiseen ja säästämiseen. He tarjoavat laajan valikoiman erilaisia sijoitustuotteita, joista voidaan koota asiakkaalle sopivin paketti”, Nooralotta sanoo. 

Nooralotta kertoo, että seuraava tapaaminen sijoitussuunnitelmien tiimoilta on jo sovittu.

Toivon, että olisin käynyt täällä keskustelemassa jo aiemmin. Suosittelen sitä ehdottomasti kaikille, joita sijoittaminen yhtään kiinnostaa”, Nooralotta kiteyttää. 

 Varaa vartti vaurastumiselle!

 

Tiedosto:Alexandria-logo.svg – Wikipedia