Arja Koriseva haluaa pitää huolta jaksamisestaan


Epäsäännöllistä ja iltoihin painottuvaa työtä tekevälle laulaja Arja Korisevalle on tärkeää huolehtia jaksamisesta, äänen kunnosta ja hyvinvoinnista. Lisävoimia hän hakee esimerkiksi Hankintatukun Vitaali Rauta -ravintolisän säännöllisellä käytöllä.

 

Arja Koriseva haluaa, että arkirutiinit tukevat hyvinvointia. Hän panostaa terveelliseen ruokavalioon, säännölliseen liikuntaan ja riittävään uneen. 

– Pyrin syömään terveellisesti ja tykkään marjoista, hedelmistä ja vihanneksista. Suosin mieluummin kalaa ja kanaa kuin punaista lihaa. Kun työt painottuvat iltaan, huomaan, että pysyn virkeämpänä, kun en syö raskaasti. Ravinnolla on suuri merkitys vireyteen ja jaksamiseen. 

Arja on aina myös liikkunut säännöllisesti ja monipuolisesti. Lisäksi hän pyrkii saamaan kahdeksan tuntia unta joka yö.

– Uni on tärkeää paitsi jaksamisen myös äänen takia. Ääneen eivät auta poppakonstit, jos se ei saa lepoa. Onnekseni olen hyvä nukkuja, ja nukun missä tai milloin vain. 

Ravintolisistä tukea virkeyteen

Erityisesti pimeänä ja kylmänä kautena Arja kaipaa jaksamiseen myös pientä lisävoimaa. Silloin ravintolisät ovat hyvä vaihtoehto monipuolista ruokavaliota tukemaan.

Hän kokee, että varsinkin heikommat rauta-arvot tuntuvat jaksamisessa ja vireydessä heti. 

– Olenkin pitkin elämääni vahvistanut raudan saantia lisäraudalla aina, kun siihen on ollut tarvetta. Vereni tuntuu olevan luontaisesti aika ohutta, hän toteaa. 

Vitaali Rauta on hellävarainen

Tällä hetkellä Arjalla on käytössä Hankintatukun Vitaali Rauta, tehokkaasti imeytyvä nestemäinen rautavalmiste

– Koen sen itselleni tosi hyvänä tuotteena, josta on apua jaksamiseen. Tärkeää on myös, että se on hellävarainen eikä rasita vatsaa. 

Arja arvostaa myös tuotteen miellyttävää makua, jossa raudan maku peittyy hyvin. 

– Fanitkin tietävät, että tykkään salmiakista, joten salmiakinmakuinen tuote sopii minulle täydellisesti.

 

Arjan mielestä ravintolisiä kannattaa kokeilla, koska monipuolistakin ruokavaliota on hyvä välillä tukea joiltain osin. Jokaisen elimistö toimii eri tavalla ja itselleen sopivat tuotteet voi löytää vain testaamalla. 

– Kannattaa miettiä jääkö omasta ruokavaliosta jotain uupumaan ja varmistaa riittävä ravinteiden saanti. On myös hyvä muistaa, että ravintolisää pitää ottaa säännöllisesti, samalla tavalla kuin harjaa vaikkapa hampaat joka päivä. Se on ainoa tapa saada varmasti tuloksia, Arja summaa.