Esko Eerikäinen: ”Arki vaatii terveellisen aamupalan”


Aamukävely ennen työntäyteistä ja aikataulutettua päivää tuo Esko Eerikäiselle hyvän mahdollisuuden jäsentää päivän aikataulut kohdalleen.

–  Aikataulutettu elämä on varmasti melko monen ikäiseni ihmisen perusarkea. Kiireisen elämän lisäksi koen, että kuntoilu ja treeni ovat niitä, mitkä pitävät minut voimissani.

– Löysin nämä PURE Snack -välipalatuotteet ja nämä on kyllä tuonut helpotusta elämääni. PURE Snack -tuotteet on valmistettu kananmunan valkuaisesta, ja kuten tiedossa on, niin kananmunan imeytyvyys on parasta mahdollista ihmiskeholle. Aikaisemmin ennen treeniä piti kellottaa, mitä syö ja mihin aikaan. Valkuaistuotteiden imeytyvyyden ansiosta voin ottaa PURE Snack -välipalan vaikka juuri ennen treeniä, eikä se jää hölskymään vatsaan. Tämä helpottaa, kun on jäänyt yksi aikatauluttaminen pois, toteaa Esko.

 

 

”PURE Snackin ravintoarvot täydelliset meille molemmille”

– Näiden tuotteiden ravintoarvot ovat ihan täydelliset meille molemmille, minulle ja tyttärelleni Victorialle. Kananmunan proteiini pitää verensokerin pitkään tasaisena. Victoria tarvitsee koulun jälkeen hyvän välipalan. Jos koulun jälkeen vetäisee jonkun hiilaripommin, niin ei tuollainen koululainen voi mitenkään jaksaa keskittyä enää läksyihinsä. Suosittelen kananmunatuotteita kaikille lapsille koulun jälkeen, kannustaa Esko. 

–  Itse nautin näitä välipalana, sillä nämä pitävät ihan oikeasti nälän pitkään poissa. Nyt sellainen ylimääräinen miettiminen välipaloista ja napostelu on vähentynyt, Esko kertoo. 

 

PURE Snack -välipalauutuus nyt kylmähyllyssä. Maidoton, soijaton, viljaton, ei säilöntäaineita eikä makeutusaineita. Silkkaa makua! Vähän kaloreita, paljon proteiinia. Lue lisää munax.fi/pure