Fat Lizardin Hopply sammuttaa Nooralotta Nezirin janon huolettomasti


Hopply Sparkling Hop Water on humalalla maustettua, raikasta kuplavettä. Nooralotalle juoma oli iloinen uusi tuttavuus, joka alkoholittomana ja kalorittomana sopii joka tilanteeseen.

Nooralotta Neziri pääsi testaamaan espoolaisen Fat Lizard -panimon uutuusjuomia, humaloituja kuplavesiä. Hän ihastui välittömästi niiden freesiin makuun.

– Ei siihen mennyt, kuin kolme päivää, kun olin juonut ne kaikki, Nooralotta naurahtaa.

Hopplyjen maustamiseen käytetään samoja humalia, joista muodostuvat myös muiden Fat Lizardin juomien tunnistettavat makukärjet. Humaloitu kuplavesi onkin hyvä vaihtoehto silloin, kun kaipaa kuivaa ja raikasta makuelämystä, täysin ilman alkoholia.

– Näissä yhdistyy kivasti sellainen virvoitusjuoman piristävyys ja sopiva happamuus. Hopplyt ovat helppoja juoda, eikä tule sitä limsoista tuttua tunnetta, että nyt alkaa makea riittämään, Nooralotta kuvailee.

Hopplyista on olemassa kaksi makua, yksinkertaisesti pelkällä humalalla maustettu Sacramento Nude sekä marjaisa Boston Berry Blend. Nooralotalle suosikin valitseminen on melkein mahdotonta.

– Molemmat ovat niin hyviä! Mutta jos on pakko valita, niin kyllä tuo Berry on ehkä astetta mieluisampi.

Bileisiin tai kotisohvalla nautiskeluun

Hopplyjen makuprofiili on selvästi aikuisille suunnattu ja juomat sopivatkin hyvin esimerkiksi juhliin.

– Nämä tulevat varmasti hyvään rakoon, koska nyt näkee trendinä, että nuoret aikuiset haluavat alkoholittomia juomia. Tähän saakka hyvää vaihtoehtoa vaikkapa oluelle ei ole oikein ollut, Nooralotta toteaa.

Nooralotan omat juhlimiset jäävät tällä hetkellä vähäisiksi, mutta Hopplyt sopivat onneksi myös muuhun nautiskeluun.

– Näitähän voi juoda koska vaan! Itse voisin avata tällaisen koti-iltana, kun haluan vähän rentoutua tai vaikka herkkupäivän juomana, Nooralotta vetää yhteen.

Testaa Hopplyn kaksi raikasta makua:
Hopply Sacramento Nude on uuden juomaperheen emohahmo. Täysin riisuttu, makuna vain Amarillo- ja Citra-humalat.

Hopply Boston Berry Blend on marjaisan raikas kuplavesi, jossa Amarillo- ja Citra -humalien lisäksi makuna toimii vadelman, karhunvatukan ja hibiskuksen hauska kombo.

Molempia makua on saatavilla koko Suomessa. Lue lisää: hopply.rehab