Vegaaniset Corny smoothiet vauhdittavat juoksija Camilla Richardssonin treenejä


Helposti mukaan otettavat ja huoneenlämmössä säilyvät Corny smoothiet sopivat hyvin
paljon reissaavan urheilijan elämäntyyliin. Myös smoothieiden makuvaihtoehdot
miellyttävät Camillaa.

Kilpaurheilija Camilla Richardsson pyrkii tekemään mahdollisimman hyviä ruokavalintoja. 

– Minulla ei ole varsinaisesti mitään rajoituksia, mutta yritän syödä terveellisesti ja luonnollisia tuotteita. Vältän säilöntä- ja makeutusaineita. Siksi on hyvä, että Cornyn smoothieissa on ainoastaan hedelmää ja kauraa,hän kertoo. 

Urheilukertoja Camillalla kertyy viikkoon paljon, joten myös riittävä energian saanti on tärkeää. Pientä välipalaa on hyvä olla saatavilla aina, mutta erityisesti ennen tai jälkeen treenin. 

Cornyn smoothiet sopivat hyvin urheilijan arkeen, koska ne säilyvät huoneenlämmössä ja pehmeä pakkaus on helppo napata mukaan. Pakkauksen rikkoutumista kassissa ei tarvitse pelätä, eikä sille tarvitse etsiä kierrätyspistettä. Camillalle smoothiet ovat olleet pelastus esimerkiksi hotellihuoneessa.

– Olen tälläkin hetkellä leirillä ja huoneessa ei ole jääkaappia. Nyt on kuitenkin aina jotain syötävää, jos tulee nälkä, hän kuvailee. 

Makuvaihtoehtoja joka tilanteeseen

Camilla testaili kaikkia Cornyn smoothiemakuja, ja vaihtoehdot olivat hänen makuunsa.

– On hyvä, että on eri versioita, niin ei pääse kyllästymään. Olen käyttänyt banaani-vadelma-mustikka-smoothieta puuron päällä. Sellaisenaan suosikki on ehkäpä mango-päärynä. 

Hän kokee, että smoothiet tuovat mukavaa vaihtelua pelkkien hedelmien syömiseen, sekä aiempaan proteiinipatukkarumbaan.

– Proteiinipatukka tai banaani menee helpommin pilalle laukussa, ja onhan näitä myös vähän hauskempaa syödä kuin pelkkiä hedelmiä.

Camillan mielestä Corny smoothiet sopivat oikeastaan jokaiseen tilanteeseen. 

– Annoskoko on sopiva, vaikka pitäisi mennä heti treenaamaan – ja toisaalta joskus noita voi mennä kaksikin. Mielestäni nämä smoothiet ovat sen verran hyviä, että maistuvat aina, Camilla summaa. 

Tutustu Cornyn uutusmakuihin klikkaamalla tästä!