Rita Niemi-Manninen kokeili tanssituntia Ideaparkin Bläk Boks -liikuntamaailmassa


Rita Niemi-Manninen kertoo kokemuksistaan Ideaparkin Bläk Boks -liikuntamaailmassa.

”Kävin testailemassa Ideaparkissa uudistunutta liikuntamaailmaa, joka on nyt nimeltään Bläk  Boks. Tiloissa on mahdollisuuksia niin ammattilaisille kuin harrastajille, ja erilaisia lajejakin  on yli 30! Bläk Boksista löytyvät esimerkiksi Pirkanmaan Tanssiopiston tilat, kaksi  täysimittaista pelikenttää, kamppailusali, voimailukulmaus, Suomen Salibandymuseo,  pukutilat ja tapahtumien aikaan siellä toimii myös Bar Tapas.  

Itsekin olen ollut vetämässä hyvinvointitapahtumaa samoissa tiloissa, mutta tällä kertaa  pääsin kokeilemaan osallistujana Tanssiopiston commercial dance -tuntia. Tanssi on tosi  lähellä sydäntäni ja opiston lukujärjestyksessä on vaikka mitä vaihtoehtoja. Hip hop  -painotteisella tunnilla oli oikeasti aika haastavaa vartalonkäyttöä sekä vähän  ryhmäliikuntatuntia enemmän tekniikkaa ja koreografiaa. Tunnilla oli myös tarpeeksi kova  tempo, itse kun en jaksa hinkata liikaa vaan haluan päästä tekemään! Ohjaaja oli tosi  innostava ja ammattitaitoinen, pitkä tausta todellakin näkyi. Oli myös kivaa, että ryhmässä  oli kaikenikäisiä ja tosi välitön meininki.  

 

Bläk Boksin tilatkin ovat erittäin hyvät. Olimme ihanassa tanssiin tarkoitetussa peilisalissa,  joita on kolme rinnakkain. Muutenkin alue on täynnä liikunnanriemua ja esimerkiksi  sählykentillä oli meno päällä. Oli ihanaa nähdä paljon harrastajia liikkeellä!  

Olen mieltänyt Ideaparkin tähän asti lähinnä kauppakeskuksena, joten on hienoa, että siellä  voi käydä myös treenailemassa. Itseäni kiinnostaisi nyt käydä vaikka säännöllisestikin  tanssitunneilla, kun vaan aikataulut ja arki 2-vuotiaan kanssa antavat periksi. ”

 

Tutustu Bläk Boksin tarjontaan tarkemmin täältä!