Parrotz auttoi Tinzeä löytämään täydellisen auton 


Tinzenä tunnettu tanssija sai tilaisuuden vaihtaa kultaisen Yariksen uutuutta hohtavaan Mercedes Benz GLE-maasturiin.

Tinze reissaa ympäri Suomea työnsä puolesta, mutta ei ole koskaan ostanut itse autoa. Tinzen ensimmäinen, ja ainut, auto olikin 8-vuotiaana kilpailusta voitettu kultainen Toyota Yaris. Auton omistaminen merkitsee Tinzelle arjen helpottumista, ja vapautta reissata omien aikataulujen mukaisesti.

“Sillä mä rundasin sitten ympäri Suomea siitä asti, kun mun twerkkiura alkoi”, Tinze nauraa.

Nyt kultainen Yaris kuitenkin vaihtuu ainakin hetkeksi tummansävyiseen Mercedes Benz GLE-maasturiin, sillä Tinze pääsee kaupallisen yhteistyön myötä testailemaan Parrotzin valikoimasta löytyviä autoja.

Auton kyytiin mahtuvat myös varmasti kaikki Tinzen kuljettamat tavarat, oli kohteena sitten kuvauspaikka tai tanssitreenit.

“Vaikka olen itse tällainen 153-senttinen, niin minulla on aina ihan hirveästi tavaraa mukana”, Tinze nauraa.

Yhteistyön sujuvuus Parrotzin kanssa saa Tinzeltä kiitosta

Parrotz erottautuu perinteisistä autoliikkeistä asiakaspalvelullaan ja myytyjen autojen laadulla. Myynnissä on käsin valikoitu valikoima autoja, joista jokainen tarkistetaan huolellisesti ennen myyntiä. Myös laaja huoltohistoria on edellytys sille, että auto otetaan Parrotzin valikoimiin.

Tinze kertoo ammattitaitoisuuden, hyvän palvelun ja kuuntelemisen taitojen olevan hänelle tärkeimpiä asioita, joita hän toivoo automyyjältä. Nämä kriteerit täyttyivät Tinzen silmissä Parrotzin kohdalla.

“Kaikki on mennyt ihan tosi ihanasti, aivan ihana energia, ihania tyyppejä”, Tinze hehkuttaa.

“He ovat kaikki ihan tosi ammattitaitoisia, ja kuuntelevat asiakkaan toiveita. Kaikki tehtiin aina mun toiveiden mukaan”, Tinze kiittelee.

Parrotzin ammattitaitoiset myyjät huolehtivat siitä, ettei asiakkaan tarvitse olla autofanaatikko löytääkseen itselleen sopivan auton. Parrotzin tarkat laatukriteerit osaltaan varmistavat sitä, että uusi auto on uudelle omistajalleen mahdollisimman huoleton.

“He siis auttaa kyllä myös, vaikka ei olisi mikään autoekspertti!”, Tinze naurahtaa.

Parrotz Suomi Oy uudistaa autoalaa panostamalla erinomaiseen asiakaspalveluun ja korkealaatuisiin tuontiautoihin.

Tutustu Parrotzin valikoimaan täältä! Löydät Parrotzin myös Instagramista ja Facebookista.