Nooralotta Neziri tekee ulkotreenejä kelistä riippumatta – GP Xplor -otsalampulla näkyvyys pysyy hyvänä


Juoksija Nooralotta Neziri kaipasi syksyn ja talven ulkotreeneihin kätevää valonlähdettä. GP Xplor -otsalamppu on Nooralotan mukaan niin kevyt ja mukava, että sitä tulee käyttyä  varmasti. Erityisesti pidemmille lenkeille ja maasto-olosuhteisiin sopii parhaiten tehokas GP Xplor PHR17. 

Nooralotan harjoitusohjelma ei muutu valoisien tuntien vähetessä tai sään muuttuessa hankalammaksi. 

– Suomessa joutuu aika usein treenaamaan pimeässä, eikä kelilläkään ole väliä. Saa olla todella huono sää, että harjoittelua ei tehtäisi ulkona ohjelman mukaisesti. 

Nooralotan vauhdikkaissa treeneissä otsalampun täytyy olla ensisijaisesti kevyt ja mukava käyttää. Aiemmat otsalamppukokeilut ovat olleet pettymyksiä, kun painavaa lamppua on joutunut juostessa asettelemaan vähän väliä. Uudet GP Xplor PHR17 ja PHR16 -otsalamput olivatkin Nooralotalle iloinen yllätys. 

– Otsalamppu istuu päähän ja pysyy myös paikallaan todella hyvin. Lamppu ei purista, eikä paina, hän kehuu. 

Ei liikaa latailua ja hyvä säänkesto 

Varsinkin epätasaisessa maastossa liikkuessa on tärkeää, että valaistus on kunnossa. GP Xplor PHR17:n valovirta on 500 lm, joten se sopii hyvin haastavampiinkin olosuhteisiin. Nooralotan mukaan kirkkauden lisäksi on olennaista, että valonsuuntaa voi säätää. 

– Otsalampun käyttäminen on ehdottomasti turvallisuuskysymys. Maastossa voi olla kuoppia tai kantoja, ja minulle on ihan ykkösasia välttää loukkaantumiset, Nooralotta toteaa. 

Nooralotta arvostaa myös lampun säänkestävyyttä sekä pitkää akunkestoa, jonka takia valon loppumista kesken lenkin ei tarvitse jännittää. 

– Olen huono muistamaan laitteiden latailut ennen treenejä, ja Suomen oloissa olisi ärsyttävää, jos lamppua ei voisi käyttää myös sateella, hän toteaa. GP Xplor -otsalampusta on Nooran mielestä hyötyä tavoitteellisemman harjoittelun ohella myös muuten ulkoillessa. 

– Pienikokoinen lamppu on näppärä käyttää yhtä lailla ihan vaan happihyppelyllä, tai vaikka pihatöissä ja talvella lunta kolatessa, hän mainitsee.

Säästä nyt 15% Valostoren tuotteista koodilla NEZIRI15

Tutustu Valostoren GP-valovalikoimaan täältä!

Koodi voimassa 22.11.2021 asti.