Viivi Altonen opastaa säästämään Anyfinin avulla


Viivi Altonen tutustui Anyfinin palveluihin, ja kertoo mielipiteensä.

”Otin joskus aiemmin loukkauksena, jos joku ajatteli mua pihinä.
Nykyään pidän sitä erinomaisena säästämisen keinona.

Mä oon aina ollut vähän sellanen ”säästöpakkaustyyppi”. Jos joku maksaa 10e ja toinen sama asia 20e, miksi maksaisin 20e? Usein kävelen mielummin, kun käytän taksia tai julkisia. Ylipäätään mielummin käytän rahaa elämyksiin tai muihin hankintoihin. Varsinkaan, jos maksat jotain asiaa turhaan tai liikaa?
Ootko koskaan miettinyt paljonko sä käytät ns turhaan rahaa? Mihin kaikkeen muuhun sen voisi käyttää?

Suomen Pankin arvion mukaan suomalaisilla on kulutusluottoja yli 16 miljardin euron arvosta. Usein, moni, kenellä näitä on, maksaa samalla aivan liian korkeita kuluja ja korkoja lainoistaan.

Anyfin auttaa sua tässä. Anyfin jälleenrahoittaa luottoja ja voi auttaa sua maksamaan vähemmän sun olemassaolevasta lainasta. Saat heiltä tarjouksen ainoastaan, JOS he voivat madaltaa sun olemassaolevia kuluja.

Anyfinillä on olemassa myös Tilaukset -palvelu, josta näet, paljonko sulla menee kuukaudessa kaiken maailman suoratoistopalveluihin. Kuinka moni teistä on täysin kärryillä paljon niistä maksatte?”

Nyt, koodilla VIIVI20 saatte 20€ alennukset ensimmäisestä laskustanne Anyfinillä. Tutustu täältä!

Alotetaan säästäminen nyt!

Jos 1300€ arvoinen laina siirretään Anyfinille, tulee säästöksi 157€ seuraavan esimerkin mukaan: Jos alkuperäinen nimelliskorko 18.88% laskee 9.88%:iin ja 2 € kuukausikulu laskee 1€ suuruiseksi, on uusi kuukausimaksu 24 kuukauden laina-ajalle 61€, jolloin todellinen vuosikorko on 12.17%. Lainan kokonaissumma on tällöin 1462€. Anyfin tarjoaa aina yksilöllisiä korkoja. Anyfin ei koskaan anna tarjousta jos he eivät voi madaltaa luoton todellista vuosikorkoa. Anyfin ei nosta nykyisen luoton kokonaiskustannuksia pidentämällä takaisinmaksuaikaa.