Harmonia KSM66 tukee Jenni Puhakan jaksamista


Jenni Puhakka jakaa fiiliksiään Harmonia KSM66 -valmisteen vaikutuksista.

”Testasin hiljattain Harmonia KSM66 -valmisteen, jonka täyden spektrin ashwagandha-juuriuute helpottaa stressin oireita sekä tukee nukahtamista ja rentoutumista. Valmisteen sisältämä uute on tutkittu laajasti, ja sen hyödyistä on tieteellistä näyttöä juuri stressinsietoon sekä psyykkiseen ja fyysiseen jaksamiseen.

Nyt kuukauden mittaisen testijakson jälkeen voisin kyllä suositella tätä oikeastaan kaikille! Huomaan stressitasojeni laskeneen ja tietoisuuteni omista stressitekijöistäni parantuneen. Laadukkaampi ja määrältään riittävä uni on ihan ehdoton juttu töissä ja treeneissä jaksamiseen.

Tämä valmiste jää kyllä säännölliseen käyttöön jatkossakin!

Vaikka olen tosi kiinnostunut lisäravinteista ja käyttänyt paljon esimerkiksi vitamiinivalmisteita, en ollut koskaan aiemmin testannut mitään stressiä helpottavaa tuotetta.

Palautuminen on mun mielestä ihan avainasemassa paitsi urheilun, myös ihan arjessa jaksamisen kanssa. Palautumiseen vaikuttaa todella moni tekijä, mutta omat stressitasot ja esimerkiksi nukkuminen ovat isossa roolissa.

Harmonia KSM66 tukee nukahtamista! Oon muutenkin vähän unihifistelijä, ja teen kaikkeni sen eteen että uni olisi palauttavaa. Harmonia KSM66 on siksi todella hyvä apu esimerkiksi sellaisille ihmisille, joille illalla rauhoittumisen vaikeus hidastaa palautumista. Suosittelen toki huolehtimaan myös hyvän unen perusjutuista, ja jätän esimerkiksi itse puhelimen pois jo tuntia ennen nukkumaanmenoa. Nykyään nukahdankin melkeinpä heti!

Harmonia KSM66 -valmisteen käytössä pidän myös ihan siitä, että sen käyttö muistuttaa itseäni myös arvioimaan kriittisemmin omaa ajankäyttöä ja niitä juttuja, jotka luo elämässä stressiä. Käytöllä on siis myös positiivinen psykologinen puoli.

Saan nyt tarjota teille alekoodin tähän uuteen luottotuotteeseeni! Koodilla JENNI20 saat -20 % alennuksen Harmonia KSM66 -tuotteesta Yliopiston Apteekin verkkokaupasta YA.fi!”

Julkaisun terveysväitteet perustuvat EFSAn sallimiin terveysväitteisiin ashwagandhasta.