Varpu Hintsanen ilahtui Muuttopalvelu Rantasen ihmisläheisestä otteesta


Varpu Hintsanen kertoo kokemuksistaan Muuttopalvelu Rantasesta:

”Muutimme vastikään väliaikaiseen asuntoon ja toukokuussa on edessä toinen muutto lopulliseen kotiin. Muuttoavuksi valikoitui Muuttopalvelu Rantanen, kotimainen perheyritys, jolla on jo yli 50 vuoden kokemus. Rantasen toimipaikat löytyvät Tampereelta ja Seinäjoelta, mutta palvelua saa koko Suomessa. 

Vanhaan kotiin liittyi hirvittävän paljon suuria tunteita, joten etukäteen jännitti, että itkeä tihrustan pitkin muuttopäivää muuttajien ihmetellessä vieressä. Jännitys hälveni kuitenkin jo muutama viikko ennen muuttoa, kun Juuso muuttopalvelusta kävi alkukartoituskäynnillä.  Jäimme hänen kanssaan pitkäksi aikaa juttelemaan muuttamisesta ja elämästä – käynnistä jäi tosi ihana fiilis. Minulle ihmiset, ja miten tulee kohdatuksi, on aina se tärkein juttu. Muuttamiseen liittyy vielä todella usein joku mullistava elämänvaihe ja tunnemyrskyä, joten ei ole yhdentekevää, millaisilla sosiaalisilla taidoilla muuttajat tulevat tilanteeseen. Tämän asian hallitsemisesta voinkin todella suositella Rantasta. 

Olen aiemmin tottunut hoitamaan muutot aina ystävien avustuksella. Muuttopäivänä muuttajat saivatkin muutamaan otteeseen sanoa, että ”hei mene sivummalle, kyllä me hoidetaan”. Kun vertaa tätä muuttokokemusta aiempiin, tulee mieleen, että ammattilainen on aina ammattilainen. Heillä on välineet ja paras tieto siitä, miten asiat sujuvat. Muuttaminen on muutenkin raskasta, joten kannattaako juuri siinä kohdassa säästää rahaa? Vai olisiko parempi säästää omia voimia ja hermoja.

Ammattilaisilla on myös hyvä pointteja esimerkiksi siihen, miten tavaroita kannattaa suojata sekä oikeat suojamateriaalit. Ei tarvitse sitten näprätä takertuneita maalarinteippejä laatikostoista. Itse saimme hyviä suojausvinkkejä esimerkiksi varastoitavien huonekalujemme säilyttämiseen. 

Usein ajatellaan, että kyllähän muuttamisen itsekin osaa ja onhan sitä aiemminkin hoidettu kaverien voimin. Väitän kuitenkin, että kun on kerran ottanut ammattilaiset muuttamaan, ei pianon kantaminen omin voimin enää houkuttele!”

 

Tutustu Muuttopalvelu Rantaseen täältä!