Esko Eerikäinen jakaa neuvonsa astetta maistuvampaan grillikesään


Kesän maistuvimmat grillailut helposti, ja ilman sotkua? Esko Eerikäinen neuvoo, kuinka onnistut Kavlin Eriks-tuoteperheen uutuuskastikkeiden avulla. 

Vaikka koko kansan rakastama Esko Eerikäinen ei ole vielä aivan umpirakastunut grillaukseen, Kavlin Eriks-tuoteperheen uutuuskastikkeiden testaaminen ehdottomasti auttoi. Eskon tytär Victoria puolestaan rakastaa grillaamista, ja se on mainio tapa tarjoilla kesän herkkuja kylään tuleville kavereille. 

“Nyt kun meillä on oma piha ja grilli, on grillaaminen mukavaa yhteistä tekemistä viikonlopuille. Grillaamisessa on kyllä ollut jyrkkä oppimiskäyrä – välillä on ollut aika sotkuista hommaa, eivätkä omat mausteet ole aina osuneet ihan kohdalleen”, Esko kertoo. 

Pomminvarma kesähitti

Esko myöntää katsoneensa grillausvinkkejä myös YouTubesta, ja päätyi testaamaan foliossa grillattua lohta. Se osoittautui helpoksi hitiksi, joka on vaikea mokata. 

“Kiireisen arjen keskellä laitan joskus mutkat suoriksi ja vain lämmitän grillissä valmiina ostetun lämminsavulohen tiriseväksi. Lohen kylkeen lemppari Eriks-kastikkeet ja maailman helpoin juhla-ateria on loihdittu – kelpaa muuten kesän yllärivieraillekin”, Esko vinkkaa 

Kavlin Eriks-tuoteperheen uutuuskastikkeet Sriracha Aioli, Teriyaki Mayo ja Jalapeno Lime-Minttu saavat Eskolta vihreää valoa. Esko on tulisen ruoan ystävä, joten erityisesti Sriracha Aioli on Eskon mieleen. Kastikekolmikosta Teriyaki Mayo ja Jalapeno Lime-Minttu tarjosivat puolestaan uusia makuelämyksiä. Esko neuvookin kokeilemaan uusiakin makuja rohkeasti – valmiskastikkeilla se on helppoa. 

“Jos käyttää Eriks-valmiskastikkeita, ei tarvitse huolehtia marinadien teosta etukäteen. Kastikkeet voi kätevästi laittaa omiin kulhoihinsa, ja jokainen ruokailija voi niistä valita itselleen mieleisen vaihtoehdon. Grilliruoassa kastikkeet ovat erityisesti mielestäni tärkeässä osassa – oikea kastike nostaa lohen ja muiden grilliruokien maun ihan uudelle tasolle”, Esko neuvoo. 

Grillaus kuuluu kaikille

Grillaamisesta nauttiminen ei vaadi omaa takapihaa – kesän makuun voi yhtä lailla päästä kertakäyttögrillin kanssa puistomaisemissa. 

“Grillaaminen kuuluu kesään! Muistakaa vain kerätä roskat pois, jos nautiskelette grilliherkkuja puistoissa”, Esko muistuttaa. 

Kuvatekstiin tms: Premium-laatua keittiöön! Eriks-kastikkeet auttavat loihtimaan herkullisia aterioita, pienellä vaivalla, omassa keittiössä tai Eriks-kastikkeilla saa loihdittua ravintolaelämyksen kotiin helposti ja vaivattomasti.

Eriks-tuoteperheen monipuolinen valikoima kastikkeita on saatavilla K-ryhmän kaupoista.

 

Tutustu Eskon reseptiin täällä!