Hamam-pyyhe on täydellinen varuste treenikassiin


Liikunta on minulle harrastus, intohimo ja elinkeino. Se tarkoittaa myös sitä, että kun aamulla lähden kotoa mukanani ovat treeni- ja vaihtovaatteet, uikkarit, pesuvälineet, välipaloja, vettä ja urheilujuomia. Reppu on siis super täynnä! Uinti- ja treenikertoja seuraavien suihkujen takia olen kantanut mukanani märkiä, painavia froteepyyhkeitä.

@pyyhekauppalina n hamam-pyyhkeet ovatkin olleet jättiläismäinen parannus entiseen. Ne menevät todella pieneen tilaan ja voin ottaa täysikokoisen 100 x 170 cm kylpypyyhkeen mukaan. Se vie vain maitopurkin kokoisen tilan kassista ja se painaa alle 200 grammaa. Toisekseen, koska se on ohut, se kuivuu hyvin nopeasti ja siten tuoksuu raikkaalta. Välillä heitän pyyhkeen pesuun treenivaatteiden kanssa ja välillä se pyörii 60-asteessa liinavaatteiden seassa. Se mukautuu kaikkeen ja on käyttövalmis seuraavalla kerralla. 

Oma sisustussilmäni on aika rauhallinen, joten näissä treenikasseihin pyhitetyissä hamam-pyyhkeissä olen irrotellut. Viimeksikin hankin oranssin ihan kynsieni värin mukaan. Sitä paitsi, nyt kesällä on ihana mennä raikkaissa väreissä aamu- tai iltadipille. Se on yksi kesätraditioistani.

Pyyhekauppa Linan nettisivuilla on valikoimaa aina käsipyyhkeistä rantapyyhkeisiin, suosittelen lämmöllä vilkaisemaan. Tai tee kuten minä ja käy paikan päällä Tampereen keskustan kivijalkaliikkeessä (Aleksanterinkatu 28). 

Ihania uinti-ja treenireissuja!

www.lina.fi