Ideapark on mainio paikka myös kesäpäivän viettoon


Ideapark on siitä kiva, että saman katon alta löytyy hyvin ihan kaikki. Kyllähän kauppakeskuksen vahvuus on se helppous, varsinkin perheen kanssa. Tänä kesänä kierrämme ehdottomasti kaikki alet, yleensä teemme aina löytöjä koko perheelle. Aika usein samalla reissulla käydään myös syömässä ja näin kesällä tietenkin istuskellaan mielellään myös jäätelöllä. Muuten syömisten osalta mennään kesälläkin fiilispohjalla, joskus maistuu kiinalainen, välillä syödään pihviä. Meillä rutiiniin kuuluu myös hoitaa ruokakauppaostokset samalla sitten pois lähtiessä. 

Olemme perhe, joka tykkää actionista, jopa meidän lapsikin on tosi toiminnantäyteinen. Onneksi Ideaparkissa on paljon kivaa tekemistä hänelle. Liukumäet, leikkimökit ja muut tulevat todellakin tutuksi! Viihdekeskuksen puolella ovat nyt avautuneet lasten leikkialue Skidipark ja sisäkarting. Näitä olisi ehdottomasti tarkoitus käydä testaamassa tässä kesän aikana. Olemme jo puhuneet myös, että padeliakin pitää päästä pelaamaan, sitten kun kentät aukeavat. Meiltä on vielä sopivan lyhyt matka Ideaparkiin, joten pelireissut hoituvat tosi helposti. 

Katsopa tästä vielä muutama vinkki Ideaparkin kesään:

  • Lasten kauppakeskussuunnistukseen voi osallistua 8.8. asti
  • Keskusaukiolla on esillä valokuvanäyttely, joka ihasteltavissa heinäkuun loppuun asti. Keskusaukiolta löytyy myös Ideaparkin liikkeiden kesätuotteita.
  • Retronäyttely ja Salibandymuseo ovat avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.
  • Kesäarvonta on käynnissä 8.8. asti ja palkintona on 1000 € Ideapark-lahjakortti! 
  • Viihdekeskuksen Skidipark ja sisäkarting ovat nyt auki.
  • Elokuun lopulla avautuvat vielä viihdekeskuksen saunatilat 
  • Lisäksi Ideaparkiin on tullu vaikka mitä uusia liikkeitä, Skechers, Normal, uudet ja isommat Iittala ja Superdry sekä Bubbles Kuplavohvelibaari.

lempaala.ideapark.fi