Hammasklinikka Kruunu mahdollisti Varpu Hintsaselle Invisalign-oikomishoidon


Elämä on ihmeellistä! Olen muutamaankin otteeseen kertonut avoimesti hammasongelmistani. Siitä, miten pelkään hammaslääkäriä ja miten purin ala-asteikäisenä hammaslääkäriä sormeen ja minut poistettiin oikomisjonosta. Hampaat jäivät oikomatta sillä seurauksella, että niiden hoito on ollut aina hankalaa ja hammasvälien puhdistaminen lähes toivotonta.
En mielelläni hymyile kuvissa leveästi ja olen vuosien saatossa opetellut asettelemaan puhuessani alahuulen niin, että alahampaat näkyvät mahdollisimman vähän.

Keväällä minulle tarjoutui mahdollisuus Invisalign-oikomishoitoon! Olen tästä äärettömän iloinen ja onnellinen. Invisalign-hoito toteutetaan läpinäkyvillä kalvoilla, jotka vaiheittain siirtävät hampaitani kohti haluttua lopputulosta. Jo ensimmäisellä konsultaatiokäynnillä Hammasklinikka Kruunussa sain nähdä upean 3D-kuvantamistekniikan avulla miltä hampaani näyttäisivät oikomishoidon jälkeen.

Sain ensimmäisen käyntini jälkeen hampaitani varten valmistettavat läpinäkyvät oikomiskalvot, jotka siirtävät hampaita aina vähän kerrallaan. Kutakin oikomiskalvoa käytetään 1 viikon verran, kunnes vaihdetaan aina seuraaviin kalvoihin. Nämä oikomiskalvot, jotka tehdään konsultaation suuskannauksen perusteella, ovat siis läpinäkyvät ja näin ollen myös huomaamattomat. Kiinteitä hammasrautoja ei tarvita siis lainkaan.

Invisalign hoidon kesto ja kustannukset riippuvat aina yksilöllisestä lähtötilanteesta. Hoidon kesto vaihtelee 12 viikosta 25 viikkoon ja kustannukset ovat noin 3.000-5.000€. Kruunulla on aina maksuton Invisalign konsultaatio, jossa pääset näkemään miltä juuri sinun hymysi näyttäisi hoidon jälkeen. Ajan konsultaatioon voit varata: www.kruunu.net

Oma ensikäyntini Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevassa Hammasklinikka Kruunussa oli ihana. Jännitti, niin kuin hammaslääkärissä itselläni tapana on. Hammasklinikka Kruunun upea, ymmärtäväinen ja henkilökunnan lämmin vastaanotto saivat sykkeeni kuitenkin nopeasti tasaantumaan. Sain lisäksi hyvät ja selkeät hoito-ohjeet suullisesti ja kirjallisesti.

Nyt on menossa viikko 10/23 ja muutoksen todella jo huomaa, vaikka matkaa on vielä jäljellä. Kalvojen käytöstäkin on tullut jo luonteva osa arkea. Odotan innolla tämän matkan etenemistä!

Muutosta hampaissa on tosiaan jo tapahtunut ja se tuntuu mahtavalta! Hampaita tulee nyt itsekin katseltua enemmän. Aiemmin niihin ei juuri tehnyt mieli kiinnittää liiemmin huomiota. Jo nyt hampaiden puhdistus on helpottunut, koska hampaat ovat suoristuneet ja esim hammaslangan käyttö on helpompaa – ylipäätään mahdollista. Aiemmin alahampaat olivat niin ahtaalla, ettei hammaslangan käyttö yksinkertaisesti onnistunut.

Hammasklinikka Kruunun väki on tullut jo tutuksi ja luotan heihin täysin! Kruunuun meneminen tuntuu mukavalta. Enpä olisi uskonut tätä sanovani: hammaslääkäriin on mukava mennä. On mukava, vaikka tiedän, että seuraavalla kerralla alahampaita joudutaan hiomaan ja aiemmin sekin toimenpide olisi jännittänyt. Nyt enää ei.

Hoidon tulokset ovat mahtavia!

Olen ihan valtavan onnellinen kaikin puolin tästä kokemuksesta!

Hampaat ovat 23 viikon aikana todellakin suoristuneet. Näyttävät kauniilta ja ovat huomattavasti helpommat puhdistaa ja hoitaa!

Hoitojakson päätteeksi minulle tehtiin hammaskiven poisto ja valkaisu. Tämän alkuvuoden olenkin sitten hymyillyt liioitellun leveästi ja ylpeästi!

Hammasklinikka Kruunun asiakkaaksi jään ehdottomasti tämän yhteistyön jälkeenkin. Hammaslääkärini Rauni Kalliala on aivan mahtava! (En olisi itsekään vielä joku aika sitten uskonut hehkuttavani juuri hammaslääkäriä). Ammattitaidon lisäksi minulle merkityksellistä on se, miten tulen kohdatuksi ja kuulluksi. Siitä saavat Hammasklinikka Kruunun väki täydet pisteet!

 

Hammaslääkäri Tampereen keskustassa | implantit, kruunut, laminaatit |