Hannele Lauri pitää herkullisesta ruoasta, mutta aikaa kokkaamiseen on välillä liian vähän


Hannele Lauri viettää hektistä näyttelijän elämää ja asuu yksin. Se vaikuttaa ruokailutottumuksiin. Kotona valmistuu esimerkiksi runsaita salaatteja, mutta Hannele arvostaa myös hyvää ravintolaruokaa. 

Näyttelijä Hannele Lauri nauttii hyvästä ruoasta ja kokkailee mielellään, jos aikaa on. Hänen suosikkejaan ovat erityisesti salaatit. 

– Tavallisen vihersalaatin sijaan valitsen pohjaksi kuitenkin baby-pinaattia. Yksi ehdottomista lempiraaka-aineistani on vuohenjuusto, joka täytyy totta kai kypsentää pannulla. 

Yksinasuvana Hannele painottaakin ruokia, joiden valmistamiseen ei vaadita valtavasti aineksia, aikaa tai monia työvaiheita. 

– En ole esimerkiksi eläissäni tehnyt pizzaa, koska ei sitä näin yksinasuvana viitsi lähteä pelkästään itselleen laittamaan. Ehkä vähän liian usein ruoanlaittoa miettiessä tuleekin fiilis, että en jaksa tai siinä on hirveä vaiva, hän toteaa. 

Ravintolaruoasta Hannelelle kelpaavat monenlaiset, niin kotoisat kuin eksoottisemmat, maut. Tärkeintä hänelle on, että ruoka on hyvin valmistettua. 

– Pidän esimerkiksi kiinalaisesta ja thai-ruoasta. Jos syön pizzaa, siinä pitää olla todella ohut ja rapea pohja. Täytteeksi valitsen mieluiten mozzarellaa tai merenherkkuja, hän kertoo.

Helpotusta, hemmottelua ja valtavasti valinnan varaa 

Välillä Hannele tilaa ruoan suoraan kotiin, esimerkiksi Foodoran kotiinkuljetuspalvelun avulla. Foodorasta ravintoloita löytyy laidasta laitaan kevyistä salaattibaareista sushiravintoloihin ja perinteisistä pizzerioista pikaruokapaikkoihin. Palvelun verkkosivulla tai sovelluksessa on helppoa valikoida juuri omiin mielitekoihin sopivia vaihtoehtoja.

 – Saatan tehdä tilauksen esimerkiksi, kun tulen kotiin kuvausreissulta tai ulkomaan matkalta. Silloin jääkaappi on usein aivan tyhjä. On niin helppoa katsoa, mitä ravintolavaihtoehtoja on tarjolla ja laittaa tilaus menemään, Hannele kuvailee. 

Hannelen mielestä yksi Foodoran hyvistä puolista on tilaamisen helppous sekä valmiin ruoan tuoma lisäaika päivään. Ruoanlaitolta ja tiskaamiselta säästyvällä ajalla voi viedä vaikkapa Nancy-koiran lenkille.  

Kiireen hallitsemisen lisäksi ruoan tilaaminen on Hannelelle myös itsensä hemmottelua ja nautintoa. Hänen mielestään on ihanaa saada kuumana höyryävä annos jostain hyvästä ravintolasta kotisohvalle.

  Se on jopa parasta hemmottelua, tilata ruokaa, katsoa hyvää elokuvaa ja sanoa itselleen, että vasta huomenna tarvitsee taas rehkiä, Hannele nauraa. 

 

 

Foodora on ruoan kotiinkuljetuspalvelu, joka toimittaa annokset kotiovelle minuuteissa. Palvelu on käytössä yli 90 kaupungissa ympäri Suomen. Tilata voi helposti joko verkkosivun tai puhelinsovelluksen kautta. Foodora tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia, paikallisia ravintoloita. 

Foodoran käyttö on helppoa: 

  • Syötä verkossa tai sovelluksessa etusivulle oma toimitusosoitteesi
  • Näet heti kaikki ravintolat, jotka toimittavat antamasi osoitteeseen
  • Valitse haluamasi ravintola ja annokset sen listalta
  • Lähetä tilauksesi ja maksa
  • Ruoka toimitetaan pikaisesti suoraan ovellesi

Uudet asiakkaat saavat -14€ ensimmäisestä tilauksesta koodilla: EEVA14 Koodi toimii yli 20 euron etukäteen maksetuissa sovelluksella tehdyissä ravintolaruoan tilauksissa. Koodi on voimassa vuoden 2021 loppuun.