Viivi Altonen kunnostaa hampaansa Hammasklinikka Kruunulla


Viivi Altonen on innoissaan kaupallisesta yhteistyöstä Hammasklinikka Kruunun kanssa.

”Vihdoin se päivä on täällä, nimittäin meitsillä aloitettiin Invisalign -oikomishoito!

Voin sanoa, että tätä oon odottanut ja kovaa. Oon tosi innoissani tästä yhteistyöstä.

Osa mun seuraajista varmaankin jo tietää, että oon kamppaillut hampaiden kanssa jo tovisen. Hampaiden ulkomuoto on muuttunut parissa vuodessa tosi paljon aiemmin tehdyn hoitovirheen vuoksi. Ja tottakai ihan myöskin mun narskutuksen takia.

Mulle tuli kova avopurenta, alahampaat meni vähäsen lyttyyn, kun takahampaat vei niiltä tilaa. Lisäksi en saanut vielä vuosi sitten mitään hampaitani yhteen, paitsi viimeisimmät takahampaat, kun aiemmin tehdyt kiskot painoi alahampaita alaspäin ja muuta hammasrivistöä ylös. (Jep, complicated…)Noh! Osa purennasta on parantunut ja nyt päästään tekemään ihan kunnon loppusilaus. Lisäksi, saan nyt pitää taas öisin hammassuojia, kun ne tehdään oikein ja suojaan itseäni narskunnalta! Plus, kirsikkana kakun päälle, vihdoin myös etuhammas suoraksi, kun se lohkesi tuossa yli vuosi sitten…

Voe veljet, tästä se alkaa!”