Pikajuoksija Samuli Samuelsson luottaa kotimaisen Saaren Taikan tuotteisiin


Urheilijana pikajuoksija Samuli Samuelssonin iho joutuu jatkuvasti koville.

“Treeneissä tulee hikoiltua, ja suihkussa täytyy käydä tiuhaan tahtiin. Kovaa vauhtia lähestyvä suomalainen talvikaan ei ole erityisen hellä tällaiselle herkästi kuivuvalle iholle”, Samuli kuvailee.

Saaren Taika kokosi Samuelille erityisesti urheilijan ihoa hellivän tuotepaketin testiin. Hiusten- ja ihonhoitotuotteiden lisäksi pakettiin kerättiin monikäyttöinen ja pehmeä Hamam-pyyhe ja greipin tuoksuinen pyykkietikka.

“Pyyhe on hyvinkin ohut ja kuivuu tämän vuoksi nopeasti, joten pyyhkeen voi hyvillä mielin ottaa treenikassiin”, Samuli kiittelee.

Samuli oli positiivisesti yllättynyt siitä, että tuotteista tehdyt lupaukset todella pitivät paikkaansa.

 

“Tuotteet todella lunastavat lupauksensa. Greippishampoo tuntuu olevan todella hyvä hiuksille, ja mun hiukset tuntuu selkeästi pehmeämmiltä käytön jälkeen. Tämä shampoo pitää myös huolen siitä, ettei päänahka kuivu niin pahasti jatkuvasta pesusta”, Samuli kertoo.

Samulin käyttöön tulleet Aloe Vera 24h kosteuttaja ja Suolasaippua ovat hyvänä yhdistelmänä pitäneet hänen ihonsa paljon paremmassa kunnossa urheilun tuomasta rasituksesta huolimatta.

“Suolasaippuaa on miellyttävä käyttää, sillä se on myös neutraali hajultaan eikä olosi ole kuin kävelevällä Axe-pullolla, mikä saattaa välillä tapahtua miehille suunnattujen suihkusaippuoiden käytön jälkeen”, Samuli naurahtaa.

Pyykkietikka oli tuotteena Samulille uusi, mutta positiivinen tuttavuus.

“Pyykkietikka on tehnyt urheiluvaatteistani freesit ja poistanut hieman tunkkaisetkin hajut!”, Samuli iloitsee.

Samuli arvostaa tuotteiden laadukkuden lisäksi Saaren Taikan kotimaisuutta.

“Tykkään suosia kotimaisia yrityksiä ja suomalaista osaamista aina kun mahdollista, ja suosittelen sitä ehdottomasti muillekin”, Samuli sanoo.