Kaunista hehkua – nopeasti ja helposti


Tanrevel on rusketuksen tulevaisuus! Se on helppokäyttöinen ja täysin ainutlaatuinen kotikäyttöön tarkoitettu suihkurusketusmenetelmä, jonka avulla saat nopeita tuloksia ja kesäisen ilmeen. 

Ruotsalainen Tanrevel on luonut rusketusmenetelmän, joka yhdistää innovatiivista teknologiaa ja kauneuden asiantuntijuutta. Tanrevelin täysin uudenlainen suihkurusketusmenetelmä levittää itseruskettavan iholle erittäin tasaisesti. Neste imeytyy ihoon tehokkaasti ja kuivuu nopeasti. Se sisältää myös ihoa kosteuttavia ja hoitavia ainesosia, joten rusketuksen jälkeen ei tarvita muita tuotteita. 

Alkuperäisen Tanrevelin rinnalle on saatu nyt entistä nopeampi Tanrevel PRO, jolla rusketuksen saa onnistumaan jopa viidessätoista sekunnissa. Laitetta voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle, ja lopputulos on luonnollinen ja virheetön. Rusketuksen syvyyttä voi itse säädellä useita kerroksia luomalla. Tanrevel on kooltaan niin kompakti, että sen voi helposti ottaa mukaan myös esimerkiksi reissuun. 

Hellävarainen ja herkullisen tuoksuinen 

Tanrevel yhdistää rusketuksen ja ihonhoidon uudella tavalla. Rusketusneste sisältää aloe veraa, C-, E- ja A-vitamiineja sekä saksanpähkinäuutetta. DHA-koostumus on luotu mahdollisimman hellävaraiseksi iholle, eikä tuotteissa ole esimerkiksi parabeeneja tai alkoholia. Rusketusnesteitä ei ole testattu eläimillä ja niiden sisältämät raaka-aineet ovat täysin vegaanisia. Tuote eroaa perinteisistä itseruskettavista myös miellyttävällä tuoksullaan. 

Tanrevel on unisex-tuote, joka sopii kaikille sukupuolesta ja ihotyypistä riippumatta. Väri on suunniteltu niin, että sitä voi käyttää ihon omasta sävystä riippumatta. Tanrevelin avulla viet itserusketuksen seuraavalle tasolle helposti! 

 

Näin luot auringon suuteleman lookin Tanrevel PROn avulla: 

  1. Parhaan lopputuloksen takaa kevyt kuorinta, joka tehdään mieluiten noin vuorokautta ennen käyttöä. Tasaiselle iholle itseruskettava asettuu kauniisti ja kestää pidempään. 2. Tanrevel ladataan mukana tulevan USB-laturin avulla. Kun laite on ladattu, kaadetaan rusketusneste laitteen säiliöön. 
  2. Suihkurusketus levitetään pitelemällä laitetta 15–20 sentin päässä ihosta ja liikuttamalla sitä hitaasti noin 15–30 sekunnin ajan. Rusketuksen sävyyn vaikuttaa käytetty aika. 4. Luonnollisesta hehkusta pääsee nauttimaan välittömästi ja sävy kehittyy syvemmäksi seuraavan kuuden tunnin ajan.

 

 

 

Tutustu tuotteisiin ja käyttökokemuksiin tarkemmin, sekä tilaa osoitteesta tanrevel.fi

Koodilla KAUNEUS20 saat 20 % alennuksen kaikista tuotteista 20.11.2021 saakka!