Rita Niemi-Manninen ihastui Síle Cosmeticsin kotimaiseen luksukseen


Kotimaisista raaka-aineista luodut Síle Cosmeticsin ekologiset luonnonkosmetiikkatuotteet pääsivät Rita Niemi-Mannisen testiin. Ihanat tuoksut ja tehokkaat koostumukset saavat Ritalta kiitosta. 

 

Síle Cosmetics on syntynyt kosmetologi-yrittäjä Marina Spiritin visiosta. Hän halusi hyödyntää Suomen arktisen luonnon upeita raaka-aineita ja luoda kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen kaikille aisteille. Hänen tavoitteenaan oli luoda luonnonkosmetiikkaan jotain uutta; ekologisuuden lisäksi tuotteet erottuvat herkullisilla tuoksuilla, ihanilla koostumuksilla sekä harkituilla pakkauksilla.

Rita Niemi-Manninen kokeili merkin vartalolle tarkoitettua Síle Ritualia, johon kuuluvat kuivaharjaus, Síle Cosmetics Mousse Scrub -kuorinta, Síle Wrap -tehohoito sekä Síle Gold Retinol Oil -vartaloöljy. Ritualin avulla voidaan hoitaa vartalon ongelma-alueita sekä kiinteyttää ja hemmotella vartalon ihoa. 

– Minua kiinnostavat muutenkin kosmetiikassa merkit ja tämä on uusi, hieno tuttavuus. Arvostan sitä, miten upeita raaka-aineita he käyttävät ja miten todella tarkkoja he ovat tuotteistaan, Rita mainitsee. 

Rita haluaa panostaa kosmetiikkatuotteissa ensisijaisesti laatuun, mutta arvostaa myös ympäristöystävällisyyttä ja kotimaisuutta. 

– Olen kiinnittänyt näihin viime aikoina yhä enemmän huomiota, haluan tukea suomalaista yrittäjyyttä ja miettiä ekologisempia valintoja, hän kuvailee.

 

Síle Ritualin upeat tuoksut ja koostumukset

Ritan mukaan tuotteiden ulkonäkö ja tuoksut tekivät välittömästi vaikutuksen.

– Ajattelin heti wow, kun sain paketin käsiini. He todella ovat panostaneet visuaalisuuteen. Tuoksuistakin tulee aivan spa-fiilis. Lumi Body Wrapissa on ihanan virkistävä mentholin tuoksu, kun taas Café Body Mousse Scrubia tekisi melkein mieli maistaa, hän kuvailee.

Myös koostumukset saavat kiitosta. Body Wrapissä on hänen mielestään ihanan hoitolahieronnan tuntua ja kuorinnassa juuri sopivasti rakeisuutta. 

– Iho on tuntunut ihanan pehmeältä Ritualin jälkeen. Vartaloöljy tuntuu iholla todella luksukselta ja sen sanotaan myös lievittävän stressiä, mikä on lisäbonus, Rita toteaa. 

Neljäportaista Ritualia Rita aikoo noudattaa säännöllisesti. Tuotteiden helppokäyttöisyys tekee niistä helppoja lisätä arjen aikatauluihin. 

– Tärkeä juttu tässä on ollut sellainen henkinen puoli, kun hemmottelee itseään. Siitä tulee ihanan rauhallinen ja hyvä olo. Kaiken kaikkiaan nämä tuotteet luovat ihanan kokonaisvaltaisen elämyksen, hän summaa. 

Síle Cosmeticsin verkkokaupassa on nyt Marraskuun superalennus, jossa kaikki tuotteet ovat -25% ja yli 100€ tilauksista kuivaharja kaupanpäälle koodilla RITA100 

Tutustu valikoimaan täältä!