Rita Niemi-Manninen ylläpitää vastustuskykyään Pinena-tableteilla


Rita kertoo mietteitään kuuluisasta havupuu-uutejuomasta jalostetuista Pinena-tableteista.

”Tuen vastustuskykyäni suomalaisilla Pinena-tableteilla, joihin on puristettu vuosisatojen perinnetieto.

Pinena-tabletit sisältävät nuoren, suomalaisen luomumännyn kuorta ja nilaa sekä puhdasta lähdevettä. Kyseessä on siis todella luonnonmukainen tuote, jonka ainesosien toimivuudesta löytyy vankkaa näyttöä.

Oon pitkän aikaa ollut tietoinen havupuu-uutteen terveyshyödyistä, ja aiemmin sitä on tullut käytettyä kuuriluontoisesti juomien muodossa silloin tällöin. Oon tosi innossani siitä, että saan nyt havupuu-uutteen hyödyt kätevässä tablettimuodossa. Olin juuri Helsingissä viikon reissulla, ja pakettia oli tosi kätevä kuljettaa sielläkin mukana.

Mulle tärkein hyöty havupuu-uutteessa on vastustuskyvyn tukeminen ja suoliston hyvinvointi. Varsinkin vastustuskykyä tehostavia pillereitä löytyy vaikka minkälaisia, mutta syön paljon mieluummin tällaisia puhtaita luonnontuotteita.

Syön itse 2-3 Pinena-tablettia päivässä, ja huomaan selkeästi, että vatsa tuntuu harvemmin turvonneelta. Aion pitää tabletit osana rutiiniani havupuu-uutejuoman ohella.

Pinena-tabletit ovat soijattomia, maidottomia, vegaanisia ja gluteenittomia. Ne sopivat kaikenikäisille tukemaan kehon hyvinvointia!”

Tutustu havupuu-uutetuotteisiin täältä!