Michele Murphy-Kaulanen testasi NORDIQ Nutritionin lisäravinteita


Michele Murphy-Kaulanen jakoi kokemuksiaan NORDIQ Nutritionin lisäravinteista.

”Magnesium on minulla ollut jo vakituisessa käytössä, mutta nyt otin testiin NORDIQ Nutritionin uuden Tripla Magnesium + Ashwagandan. Jälkimmäistäkin ainesosaa olen välillä lisännyt jauheena esimerkiksi smoothieihin, mutta nyt molemmat vaikuttavat aineet saa kätevästi yhdestä purkista. Magnesiumia olen käyttänyt erityisesti levottomien jalkojen rauhoittamiseen ja parempaan uneen, sen lisäksi magnesiumin pitäisi olla hyväksi sydämelle. Ashwagandassa kiinnostaa erityisesti se, että se auttaa stressin hallitsemiseen. Olen kyllä huomannut, että palaudun ja nukahdan helposti, unikin on selvästi levollista.

NORDIQ Nutritonin Tripla Magnesium + Ashwaganda sisältää kolmea, hyvin imeytyvää magnesiumin muotoa ja luomulaatuista aswhagandaa. Nämä ainesosat tukevat toistensa vaikutuksia. Lisäksi ravintolisässä on vielä puolukkaa, joka tukee esimerkiksi vastustuskykyä. Tuotetta suositellaan erityisesti rentoutumiseen, kehon ja mielen stressin vähentämiseen sekä sydänten ja verisuonten hyvinvointia tukemaan.

Välillä saatan ottaa nukkumiseen lisäavuksi vielä NORDIQ Nutritionin Night Complexin. En ole halunnut turvautua apteekeista saatavaan synteettiseen melatoniiniin, joten Night Complexia käytän, jos huomaan, että ajatukset eivät illalla saa rauhaa. Yleensä riittää kuitenkin säännöllinen magnesiumin syönti. Olen välillä ottanut sellaisia kasvisruokatyyppisiä pyrähdyksiä, jolloin en syö lihaa. Silloin käytössä on myös B-Complex. B-vitamiinilisää minulle suositeltiin myös, kun minulla oli elohiiri silmässä ja ainakaan se ei ole nyt toistunut.”

 

Tutustu NORDIQ Nutritionin tuotevalikoimaan täältä!