Kristian Heiskari suuntaa metsälle Repo Extremen vaatteissa


Pääsin testailemaan Repo Extremen ulkoiluvaatteita.

Ja varmaa on että pienemmän pitäjän isännät valahtaa kateudesta vihreiksi, kun paukkaa nää päällä kylille.

Itsehän ei ole mikään varsinainen vaeltaja, mutta partiotaustaa löytyy ja viihdyn luonnossa erittäin hyvin. Helsingissä asuessa on myös tullut lähiluonnonpuistot tutuiksi. Pian ulkoilu omalta osalta vielä lisääntyy, nimittäin ilmoittauduin metsästäjätutkinnon kokeeseen! Uusille metsästykseen ja
muuhun luonnossa liikkumiseen sopiville vaatteille olikin siis huutava tarve.

Sain Repo Extremen valikoimasta kokeiltavaksi Nokko Black ulkoiluhousut ja käännettävänKarelia Dark x Fade metsästystakin. Mulle ulkoiluvaatteiden valinnassa olennaista on mukavuus ja se, että pukineet toimii säässä kuin säässä. Toinen juttu Repo Extremen vaatteissa on taskujen määrä, niitä on juuri sopivasti – ei liikaa eikä liian vähän. Repon vaatteet päällä lämpötilakin tuntuu pysyvän sopivana.

Kävin pyörähtämässä lähirannassa suhteellisen puhurisena päivänä, eikä tullut tarvetta kerrastolle, eikä koko mies ollut hiestä märkä. Samoilla pukineilla selviää siis vaikka säätila skidisti sahaakin.

Pyrin ostamaan kotimaista, jos se vaan onnistuu. On siis erittäin iso plussa, että vaatteet on myös Suomessa suunniteltuja.

Aseluvan kanssa säätäminen jää ensi keväälle, mutta nyt täytyy alkaa kuumottelemaan kavereita ja sukulaisia, jos pääsisi pian jo mukaan metsälle. Varma on, et tälle syksylle täytyy vielä joku viikonlopun patikointi kehittää Uudenmaan ulkopuolelta.

epoextreme.com