Riitan Herkun tuunattava Metripizza sopii hyvin lapsiperheiden herkkuhetkiin


Aami Hietasen perheessä pizza on kaikkien lempiruokaa, johon jokainen valitsee omat täytteensä. Tuunattavaa metripizzaa käyttämällä syömään päästään helposti ja nopeasti.  

Tohinatalo-blogistaan tuttu viiden lapsen äiti Aami Hietanen kertoo, että kaikille perheessä maistuvat samat ruoat.

– Meillä ei ole nirsoilulupaa ja näin monen lapsen kanssa kaikkia toiveita ei voisikaan toteuttaa. Periaatteessa meillä kaikki ovat hyviä syöjiä.

Arkena Hietasilla syödään perinteistä kotiruokaa, jonka pitää olla sekä terveellistä että edullista. 

– Viikonloppuisin, juhlapäivinä tai jos on vieraita käymässä, käytetään enemmän aikaa ja lapset saattavat osallistua ruoanlaittoon enemmän, Aami mainitsee. 

Itse tehtävä pizza kuuluu perheen herkkuihin ja kaikkien lasten lempiruokien top kolme -listalle. Nopeutusta suurperheen pizzaprojektiin saa käyttämällä Riitan Herkun Metripizzaa, Tuunaa Itse –versiona. Siinä on valmiina mehevä pohja, tomaattikastike ja juusto. Muut täytteet voi lisätä itse. 

– Metripizza tuo ihanaa helpotusta ruoanlaittoon, mutta jokainen saa silti juuri omannäköisensä palan. Pizzaa voi nyt syödä useamminkin, Aami mainitsee.

Lempitäytteet kippoihin ja oma piste jokaiselle

Koko perheen suosikkitäyte on pepperoni ja lapsille maistuvat myös esimerkiksi kinkku ja ananas. Lisäksi juustot ovat aina pizzassa tärkeässä osassa. Aamin mukaan lasten kanssa pizzan tuunaaminen sujuu kätevästi, kun jokaiselle on oma työpiste ja täytteitä on helppo ottaa.

– Pilkon täytteet valmiiksi ja laitan ne yleensä myös kippoihin. Se on helpompaa, kuin pusseista tai paketeista kaivaminen. Jaan Metripizzan valmiiksi paloiksi, joista jokainen lapsi saa omansa täytettäväksi, hän kertoo. 

Lopputulos herkutellaan yleensä sellaisenaan päivälliseksi, ja jos jotain jää loput pizzasta syödään seuraavana päivänä. Nopea Metripizza voisi toimia Aamin mielestä myös lounaalla. 

Aamille Metripizza on tuttu jo lapsuudesta ja pizzaperinnettä on kiva jatkaa oman perheen kanssa.

– Olen itsekin suurperheestä ja silloin kun äiti osti pizzaa, oli se aina Metripizzaa. Se oli silloin aika uusi juttu ja hieno herkku. Nyt tuli oikein nostalginen olo, kun tuunailtiin pizzoja lasten kanssa, Aami naurahtaa. 

Infolaatikko: Riitan Herkku Metripizza Tuunaa Itse 620g on viimeistelyä vaille valmis pizzapohja mozzarellajuustoraasteella ja herkullisella tomaattikastikkeella. Lisää vain mieleisesi täytteet ja nauti.

Riitanherkku.fi