Kuulonalenema tuli Hannele Laurille täysin yllätyksenä


Nykyaikaiset kuulokojeet yllättivät Hannelen huomaamattomuudellaan ja teknisillä ominaisuuksillaan. 

Näyttelijä Hannele Lauri oli vakaasti sitä mieltä, ettei hänen kuulossaan ole mitään vikaa. Kysymyksiä kuitenkin heräsi, kun hänen ystävänsä joutuivat toistuvasti odottelemaan oven takana ovikellon soittelusta huolimatta. 

”Kuulotekniikan kuulontutkimus tuli todella sopivaan tilanteeseen, sillä aloin jo itsekin hieman hermostua toistuviin huomautuksiin ovikellon jatkuvasta soittelusta”, Hannele sanoo. 

Kuulotutkimuksen tulokset yllättivät  

Kuulotekniikan ilmaiseen kuulotutkimukseen on helppo lähteä matalalla kynnyksellä. Hannele ei muista, että hänen kuuloaan olisi koskaan edes tutkittu.

“Kuulon aleneminen ei ole myöskään pelkästään ikäkysymys, joten tutkimus voi olla ajankohtainen myös nuoremmilla!”, Hannele tokaisee. 

Itse tutkimustilanne oli Hannelelle jännittävä, mutta positiivinen kokemus. Tulokset kuitenkin yllättivät hänet. 

“Minulla on sellaisia aukkoja kuuloalueissa, etten kuule matalia ääniä, vaikka minulla on itselläni tällainen matala ääni”, Hannele naurahtaa.

 

 

Ennakkoluulot kuulokojeista osoittautuivat vääriksi

“Itse jouduin heittämään myös romukoppaan käsitykseni siitä miltä kuulokojeet näyttävät. Kojeet ovat pieniä, tyylikkäitä ja jokaiselle löytyy varmasti sopiva malli ja väri. Joidenkin kohdalla voidaan minun mielestäni puhua jopa designista, ne ovat niin hienoja”, Hannele kertoo. 

Nykyaikaiset kojeet voidaan myös muotoilla käytännössä huomaamattomiksi. Hannele valitsi itselleen tyylikkäät ja ladattavat Signia Styletto AX-kojeet. 

“Kojeiden tuoma muutos kuuloon oli oikeastaan välitön. Teknisesti hienot kojeet osaavat erottaa puheenkin  taustamelusta!”, Hannele kehuu. 

Kuulokojeilla voi myös kuunnella äänikirjat ja musiikkia, eikä muita kuulokkeita enää tarvita näiden lisäksi. 

“Ja hei, ystävätkin voivat nykyään soittaa ovikelloa enää kerran ja varmasti olen heti avaamassa oven!”, Hannele sanoo. 

 

 

Varaa aika ilmaiseen kuulontarkistukseen jo tänään www.kuulotekniikka.com/ajanvaraus

unnamed.jpg