Nina Mikkonen tervehtii ilolla uudenlaista deittisovellusta


Valo-sovellus yhdistää ihmisiä, jotka pitävät kristillisiä arvoja tärkeinä. Uusi deittisovellus haluaa tehdä kumppanin löytämisestä vähemmän ulkonäkökeskeistä.

 

Nina Mikkonen, 57, tutustui uudenlaiseen, suomalaiseen deittisovellukseen. Vuonna 2021 perustettu Valo-sovellus oli Ninalle uusi tuttavuus. Aikoinaan esimerkiksi Myrskylän kirkkovaltuutettuna toiminut Mikkola arvostaa Valo-sovelluksen kristillistä arvopohjaa. 

“Otettuani hieman selvää sovelluksen toiminnasta, innostuin testaamaan sitä. Kristillisellä arvopohjalla toimiva yritys resonoi, ja arvostan heidän näkökulmaansa elämänkumppanin etsintään”, Nina sanoo.

Uusia tuulia deittisovellusten rintamalla 

Valo-sovellus erottuu palveluna perinteisistä deittisovelluksista, sillä se rohkaisee käyttäjiä etsimään elämänkumppania lyhyiden ja pinnallisten suhteiden sijaan. 

“Valossa ollaan enemmän vakavan suhteen perässä, aikuisten oikeasti. Tavoitteena on löytää kumppani, jonka kanssa on samalla aaltopituudella myös henkisellä tasolla”, Nina pohtii. 

Nina myöntää, että myös ulkonäöllä on oma painoarvonsa kumppania etsiessä. Hän kuitenkin uskoo, että jokaiselle löytyy joku. 

“On kuitenkin paljon tärkeämpiä ominaisuuksia. Esimerkiksi äly on minusta seksikästä!”,Nina sanoo. 

Nina arvioi, että Valon avoimesti esiin nostama kristillinen arvopohja helpottaa sopivien kumppaniehdokkaiden löytämistä, koska palveluun hakeutuu ensisijaisesti saman arvopohjan jakavia henkilöitä. 

“Minusta on ihanaa käydä jumalanpalveluksissa, ja minusta kirkossa asettuu rauha sieluun. Valo-sovelluksen käyttäjille ei tarvitse selitellä näitä asioita”, Nina sanoo.  

Onni tulee eläen

Viisi vuotta sitten leskeksi jäänyt Nina on valmis avaamaan sydämensä mahdolliselle uudelle elämänkumppanille. Ninasta olisi ihanaa löytää rinnalleen kumppani, jonka kanssa huumori, kemia ja arvot kohtaavat. 

“Olen aina ajatellut, että onni ei tule etsien, vaan eläen. Mutta eihän kukaan kotoa sinua tule hakemaan”, Nina naurahtaa.