Nooralotta Neziri luottaa Alexandrian ammattitaitoon sijoitussuunnitelmissaan


Sijoittaminen kannattaa aloittaa mahdollisimman pian, vaikka pienillä kuukausittaisilla summilla. Nooralotta aloitti kuukausittaisen sijoittamisen Alexandrian sijoitusneuvojan opastamana. 

Olympiaurheilija Nooralotta Neziri myöntää, että hänellä oli vääriä oletuksia sijoittamisesta. Hän vieraili Alexandrian toimistolla keskustelemassa sijoitusneuvojan kanssa siitä, millainen sijoittamistapa palvelisi parhaiten Nooralotan taloudellisia tavoitteita.

“Heti ensimmäisenä yllätyin siitä, kuinka miellyttävä ja hyvä asiakaspalvelukokemus oli. Minut vastaanottanut sijoitusneuvoja oli tosi innostava”, Nooralotta kuvailee.

Ammattitaitoista palvelua juuri sinulle räätälöitynä

Alexandria erottuu aidosti asiakaslähtöisellä ja henkilökohtaisella palvelullaan. Sijoittaminen Alexandrian kanssa aloitetaan tyypillisesti tapaamisella, jossa käydään läpi asiakkaan tarpeet ja toiveet.

“Sain tapaamisteni aikana todella kattavasti tietoa eri sijoitusvaihtoehdoista, ja asiantuntijoiden neuvoja oman sijoittamissuunnitelman hahmottamiseen. Ei siis tarvitse olla mikään asiantuntija, että sijoittamisen voi aloittaa Alexandrian kautta”, Nooralotta kuvailee.

Sijoittamiseen pääsee mukaan yllättävän pienillä summilla

Nooralotta arvelee monen luulevan, että sijoittaminen olisi mahdollista vain valmiiksi varakkaille. Sijoittamisen aloittamiseen ei kuitenkaan tarvita suuria aloitussummia, vaan sijoittamiseen pääsee kiinni myös pienemmillä kuukausittaisilla panostuksilla.

Muutaman tapaamisen jälkeen Nooralotta päättikin aloittaa kuukausittaisen sijoittamisen Alexandrian kautta. Nooralotan säästöt ohjautuvat ammattilaisten hajauttamaan ja hallinnoimaan rahastoon.

Pidemmän aikavälin tavoitteeksi Nooralotta kertoo haluavansa säästää eläkepäiviään varten. Urheilijan uraa tehneelle Nooralotalle eläkettä ei ole kertynyt samalla tavalla kuin tavalliselle palkansaajalle, ja eläkepäivien toimeentulo voi vaatia myös omia säästöjä.

“Ehkä tärkein oppi minulle oli se, että sijoittaminen kannattaa aloittaa heti. Ei pitäisi odotella jotain täydellistä hetkeä, kuten sitä että asuntolaina olisi kokonaan maksettu. Aika on arvokasta”, Nooralotta sanoo.