Tämä hiusnaamio mullisti Alina Voronkovan hiustenhoidon


K18Hair -hiusnaamio sisältää patentoidun, biomimeettisen K18Peptidin, joka korjaa hiusten vauriot vain neljässä minuutissa. 

Hiukset altistuvat monenlaisille vaurioittaville tekijöille, joista osaa on liki mahdotonta välttää. Monet eivät tiedä, että esimerkiksi auringonvalo voi vaurioittaa hiuksia ja viedä niiden kiillon. 

Miss Suomi -kilpailun voittanut tapahtumajuontaja Alina Voronkova Hurri kertoo, että hänen hiuksensa joutuvat säännöllisesti koville. Toistuvat vaalennukset sekä lämpökäsittely ovat jättäneet jälkensä Alinan pitkiin hiuksiin. 

Perinteiset hiusnaamiot voivat olla työläitä 

Alina on aiemmin teettännyt hiushoitoja vain kampaajansa luona. Hänen tuttavapiirinsä kuitenkin kehui K18Hair -hiusnaamiota niin paljon, että Alina päätti testata tuotetta. K18Hair -hoidon voi tehdä kampaamossa minkä tahansa palvelun yhteydessä tai sen voi ostaa kampaamosta kotiin.

K18Peptidillä on ainutlaatuinen kyky korjata ja uudistaa hiusten koko rakennetta. Tuote hyödyntää bioteknologiaa, joka on vienyt hiustenhoidon uudelle aikakaudelle. K18Hair -naamio on saatavilla kolmessa eri koossa, joista kaksi pienintä ovat täydellisen kokoisia tuotteen testaamiseen tai vaikka matkalle mukaan.

K18Hair -naamio   vaatii   vain   neljän   minuutin   vaikutusajan,   mikä   on  kiireiselle   Alinalle   helpotus. Tuote levitetään kosteisiin hiuksiin shampoopesun jälkeen ja annetaan vaikuttaa, minkä jälkeen hiukset voi muotoilla normaalisti. Naamiota ei huuhdella pois.

“Minulla on sellainen mielikuva, että perinteisten naamioiden pitää antaa vaikuttaaparhaimmillaan kymmeniä minuutteja. Se nostaa kynnystä käyttää hiusnaamioita riittävän usein. K18Hair -naamio on ihanan helppo käyttää, tarvitsee vain odottaa muutama minuutti ennen hiusten muotoilua”, Alina sanoo. 

Ystävien myyntipuheet pitivät paikkansa 

“Hiukseni tuntuvat nyt sileämmiltä, eikä takkuja tule enää. Hiuksia on paljon helpompi käsitellä, mikä osaltaan myös edistää hiusten terveyttä”, Alina kehuu. 

Alina on aiemmin joutunut lyhennyttämään hiuksiaan kampaajalla useita senttejä hiusten latvojen huonokuntoisuuden takia.

“Nyt minulla on mahdollisuus kasvattaa ja pitää unelmieni pitkä tukka!”, Alina hehkuttaa. 

Riittoisa K18-hiusnaamio on vegaaninen, eikä sitä ole testattu eläimillä. Se on myös turvallinen värjätyille hiuksille.

“K18Hair -naamiota kannattaa ehdottomasti testata, jos omat hiukset tuntuvat vaurioituneilta tai jos ne tarvitsevat lisäkiiltoa!”, Alina vinkkaa.

 

Tutustu K18 -hiusnaamioon ja osta se täältä!

 

K18 Hair | Biomimetic Hairscience | Official Site