Olympiaurheilija Nooralotta Neziri treenaa myös omaa taloudenhallintaansa Anyfinin Bootcamp-palvelun avulla.


”Anyfinin Budget Bootcamp on hauska tapa oppia parempaa taloudenhallintaa. Siinä ei ole perinteistä paasausta säästämisestä, vaan oikeasti ajatuksia herätteleviä vinkkejä ja tehtäviä”, Nooralotta kertoo.

”Mä mietin yksittäisiä ostopäätöksiä esimerkiksi vaatteiden kohdalla tosi pitkään, eli spontaania shoppailua tulee tehtyä aika vähän. Ruokaostoksilla voisin kuitenkin skarpata – käyn ruokakaupassa tosi usein, enkä

ikinä tee ostoslistoja etukäteen. Ilman ostostolistaa heräteostoksia tulee tehtyä paljon herkemmin”, Nooralotta kuvailee.

Budget Bootcampin sisällöistä voi saada hyviä oivalluksia, vaikka olisikin jo perehtynyt taloudenhallintaan. Bootcamp sopii kuitenkin

myös vasta aiheeseen tutustuville! Budget Bootcampiin osallistuakseen ei tarvitse olla muiden Anyfinin palveluiden asiakas, ja osallistuminen on ilmaista.

”Omalla kohdallani Bootcampin vinkki laskujen hoitamisesta heti niiden saavuttua osui ja upposi. On niin helppoa ajatella, että hoidan tuon laskun huomenna – paljon reissaavana ihmisenä seuraavalle päivälle lykätyt laskut kuitenkin unohtuu herkästi”, Nooralotta myöntää.